Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Doksy, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Doksy, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Doksy, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyDoksy - Žďár v Podbezdězí, Liberecký kraj

Doksy - Žďár v Podbezdězí, Liberecký krajMHD 1 minuta pěšky

Pronájem Chalupy Doksy - Žďár v oblasti Kokořínsko: 3 ložnice, max. 12 osob.chalupa za týden: léto 34.930kč, zima 27.930kč. Kouzelná roubenka ze starých dobrých časů v samém srdci romantického Máchova kraje, obklopená borovými lesy, roklemi, pískovcovými skalami a starými hrady. Jen pro hosty je k dispozici vlastní discgolfové hřiště o devíti jamkách, tedy program i na podzim a zimu. Na oploceném pozemku a přilehlém lesoparku (14000m²) si dále můžete užívat koupání v bazénu, sportování na několika hřištích, grilování v zálesáckém sroubku schovaném v lesíku, či se jen kochat dalekým výhledem do překrásného kraje, kterému dominuje silueta blízkého královského hradu Bezděz. Nově westernové tábořiště s traperským stanem a venkovním ohništěm. Ve stanu možné přespat s použitím vlastního spacáku. Na pozemcích je nově i trampolína. Pro nejmenší děti je připraveno pískoviště a skluzavka. Pokud bude zrovna pršet, zjistíte na vlastní kůži, proč se tenkrát Honzovi nechtělo z vyhřáté pece, nebo můžete dát přednost samostatnému zdobení keramiky v dílničce, kterou vám následně vypálíme a pošleme. Navíc jsme právě jsme dokončili u chaloupky nový kout se zahradním grilem a dlouhým stolem pro všechny hosty, který vás potěší.

Pohádková chaloupka je státem chráněnou vysoce ceněnou památkou, ležící na kraji malinké vesničky Žďár, jež je sama vesnickou památkovou rezervací. Máchovo jezero, hrad Bezděz i Housku máte na dosah, a přesto jste mimo rušivý turistický ruch. Ideální pro rodiny s dětmi, pro cykloturisty a obzvláště pro všechny, kteří si chtějí užít klidu, soukromí a romantiky. V každém případě vám ani týden nebude stačit na to, abyste poznali okolí a užili si všeho, co Pohádková chaloupka a její kraj nabízí.

Parametry nemovitosti

NázevPohádková chaloupka
Ložnice3 ložnice
MěstoDoksy - Žďár
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDDoksy, Žďár
🚶 102 m (1 min)
PoštaOkna
🚘 7 099 m (11 min)
ObchodPotraviny
🚘 7 076 m (11 min)
BankaČeská spořitelna, Doksy
🚘 8 919 m (13 min)
RestauraceHřiště
🚘 7 517 m (11 min)
LékárnaU Matky Boží
🚘 8 903 m (13 min)
Škola
🚘 7 167 m (11 min)
Mateřská školaMŠ Pražská
🚘 8 490 m (12 min)
Sportovištěturistická jízdárna Laka
🚘 13 324 m (16 min)
Hřiště
🚘 5 876 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.