Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Zlaté Hory, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zlaté Hory, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zlaté Hory, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyZlaté Hory - Rejvíz, Olomoucký kraj

Zlaté Hory - Rejvíz, Olomoucký krajMHD 4 minuty pěšky

Pronájem Chalupy Rejvíz v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, celkem pro 1 až 14 osob.za osobu za noc: léto 560kč, zima 490kč. Historický rodinný dům s neopakovatelnou atmosférou. Krásný výhled, jedna z nejhezčích originálních chalup na Rejvíze. Výborná základna pro Vaše výlety do okolí a zároveň vhodný pro klidnou relaxaci. Dům č. p. 35 je původní roubenka. V zimě Vás zahřejí kachlová kamna.

Rejvíz je označovaný znalci mezi horskými obcemi jako nejkrásnější perla Jesenických hor. Jedná se o typicky horskou osadu s cca 75 stálými obyvateli a predevším zachovalou původní architekturou tvořenou dřevěnými roubenkami. 1.1.2005 byl Rejvíz vyhlášen vesnickou památkovou zónou – s ohledem na dochovanou dřevěnou lidovou architekturou převážně 19.století, nenarušenou nevhodnými dostavbami. Naše chalupa je tedy typickou pro Jesenicko – roubený dům se svisle bedněným štítem a vyřezávanými barevnými šambránami kolem oken. Roubenka leží uprostřed sametově zelených luk, na náhorní rovině plné lesů, borůvek, brusinek, hub a s nádherně vonícím čistým ovzduším. Přímo na Rejvízu je Národní přírodní rezervace s největším moravským rašeliništěm o rozloze 396.63ha a s naučnými stezkami procházejícími mechovými jezírky. Je to nejvýše položená osada ve Slezsku – cca 780 m n. m., patří k nejvyhledávanějším místům v severní části CHKO Jeseníky. Velké mechové jezírko je druhým nejnavštěvovanějším místem v Jeseníkách (1.místo Praděd).

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Přeslička
Ložnice3 ložnice
MěstoRejvíz
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 14 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDZlaté Hory,Rejvíz,zotavovna
🚶 301 m (4 min)
PoštaPísečná
🚘 18 372 m (21 min)
ObchodPotraviny
🚘 20 175 m (23 min)
BankaKomerční banka
🚘 12 457 m (14 min)
RestauracePenzion Rejvíz (Noskova chata)
🚶 319 m (4 min)
Lékárna
🚘 17 994 m (21 min)
Škola
🚘 10 901 m (12 min)
Mateřská školaMŠ Kopretina
🚘 12 284 m (14 min)
SportovištěNa Smrťáku
🚘 13 338 m (17 min)
Hřiště
🚘 9 040 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.