Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Stožec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Stožec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Stožec, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyStožec, Jihočeský kraj

Stožec, Jihočeský krajMHD 3 minuty pěšky

Pronájem Chalupy Nová Pec v oblasti Šumava: 4 ložnice, celkem pro 12 až 15 osob.za osobu za noc: léto 390kč, zima 350kč. Ten kdo hledá samotu, klid a ticho v krásné přírodě našeho největšího národního parku Šumava, je toto místo ideální volba.

Ubytovaným jsou k dispozici 4 vybavené pokoje se sociálním zařízením, celkem až 15 lůžek. V MIMOSEZÓNĚ A ZIMNÍ SEZÓNĚ MOŽNO PRONAJMOUT V HÁJENCE JEN APARTMÁNY. WIFI ZDARMA - max rychlost připojení 20/4 ( signál ve společenské místnosti a kuchyni) Objekt je přímo u lesa. Hájenka je dostupná autem, parkování přímo u objektu. Hájenka je kousek od Lipenské nádrže a je zasazena mezi lesy na polosamotě (vedle malá chatka s rybníčkem) a příjezd k objektu je již pouze na zvláštní povolení Šumavského národního parku, které je hostům hájenky samozřejmě po dobu pobytu k dispozici. Asi 300m od hájenky probíhá Vltavská cesta, která se táhne Šumavou podél Vltavy a šumavskými lesy a to v délce cca 18 ti km (Nová Pec - Stožec) a dále až do Nového údolí na hranice ( + cca 6 - 7 km)a je hojně využívána in - line bruslaři a cyklisty. Kousek od hájenky začíná známá medvědí stezka, nedaleko Boubínský prales, krásný je výlet k Plešnému Jezeru a k Schwarcenberskému kanálu, dále Stožecká kaple, Jelení vrchy či zřícenina hradu Vítkův kámen a mnoho dalších krásných historických míst, které v průběhu vašeho pobytu můžete navštívit. Na všechny tyto místa vede rozsáhlá síť cyklotras či skvěle značených pěších turistických stezek. O tom, že tato lokalita je přímo houbařským rájem se není nutno asi více zmiňovat. Cyklistika a turistika je pro tuto lokalitu ideální volnočasovou aktivitou. Kousek krásné koupaliště na Lipně v Nové Peci. Poloha je ideální také samozřejmě pro zimní sporty a to hlavně pro běžkaře, kde je možno nasadit běžky již od objektu a na šumavské běžkařské okruhy je to kousek a kterých je cca 400 km. Také jsou zde ideální podmínky pro sjezdové lyžování (např. Hochficht 22 km, který nabízí jednoznačně nejkvalitnější lyžování v okruhu do 250 km od Prahy, ale další lyžařská střediska v okolí). V Nové Peci (2,5 km od hájenky) je možno navázat na nejdelší bruslařskou dránu na světě na zamrzlém Lipně.

Parametry nemovitosti

NázevHájenka Ovesná
Ložnice4 ložnice
MěstoNová Pec
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita12 až 15 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDOvesná
🚶 276 m (3 min)
PoštaNová Pec
🚘 10 802 m (24 min)
ObchodCOOP TUTY
🚘 11 297 m (24 min)
RestauraceRestaurace Alma
🚘 10 820 m (24 min)
LékárnaLékárna Horní Planá
🚘 21 348 m (34 min)
Škola
🚘 11 469 m (25 min)
Mateřská škola
🚘 11 447 m (25 min)
Hřiště
🚘 11 207 m (24 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.