Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Mutěnice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mutěnice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mutěnice, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyMutěnice, Jihomoravský kraj

Mutěnice, Jihomoravský krajMHD 6 minut autem

Pronájem Chaty Mutěnice v oblasti Jižní Morava: 7 ložnic, celkem pro 10 až 22 osob.chata za týden: celoročně 33.900kč. Přijeďte si odpočinout, zasportovat a ochutnat ty nejlepší místní vína. Náš úchvatný Sklep pod horou pojme až 85 osob a vy tak můžete naplánovat jedinečné akce, jako je narozeninová oslava, svatba, obchodní jednání, firemní večírek, teambuilding nebo jen posezení s přáteli.

Ubytujeme Vás v 7 pokojích pro celkem 22 osob, které disponují vlastní koupelnou s toaletou. Hosté se mohou těšit na komfortní ubytování přímo nad sálem a vinným sklepem s možností mnoha doprovodných akcí. Možnost využití dvou teras i společné kuchyňky. Na požádání je k dispozici dětská postýlka a vysoká jídelní židle. V celém objektu je zajištěn bezplatný WiFi přístup na internet a také bezplatné parkoviště. Turisté tuto oblast vyhledávají kvůli vínu, památkám a cyklistickým trasám. Na výlet můžete vyrazit na nedalekou rozhlednu Vyšicko, nebo do skanzenu Strážnice, kde si můžete prohlédnout i Strážnický zámek. Při zámcích ještě zůstaneme a zmíníme zámek Milotice, Břeclav a samozřejmě Lednicko - valtický areál. Milovníci čaje a bylinek se dozví nové věci v bylinkovém ráji Sonnentor Čejkovice, kde je možné si také užít rozsáhlé prohlídky Templářských sklepů. Děti potěší výlet do ZOO Hodonín. Osvěžení v letních měsících hledejte na koupališti v Dubňanech nebo v Hodoníně. Pokud byste plánovali pobyt u nás v zimě, můžete si také zalyžovat v Němčičkách nebo ve Ski Parku Osvětimany.

Parametry nemovitosti

NázevSklep Pod Dubňanskou Horou
Ložnice7 ložnic
MěstoMutěnice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita10 až 22 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 1 854 m (6 min)
PoštaMutěnice
🚘 3 410 m (8 min)
ObchodJednota
🚘 2 842 m (7 min)
BankaČeská Spořitelna
🚘 6 548 m (13 min)
RestauraceRestaurace San Marco
🚘 2 728 m (8 min)
LékárnaLékárna
🚘 3 937 m (9 min)
ŠkolaZákladní devitiletá škola
🚘 4 305 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola 1
🚘 5 932 m (11 min)
SportovištěSportcentrum Želva
🚘 7 052 m (12 min)
Hřiště
🚘 2 972 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.