Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyPod Školou, Praha - Košíře

Pod Školou, Praha - KošířeMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena11 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 467 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný slunný byt 3+kk s nádhernou terasou, sklepní kójí, dvěma garážovými stáními v osobním vlastnictví na Praze 5 v Košířích. Jedinečná poloha bytu majiteli přináší dostupnost jak přírodního parku Cibulka, tak veškerou občanskou vybavenost v bezprostřední blízkosti domu (škola, školka, obchody, lékárna, Albert, nemocnice Motol, sportovní možnosti … ). Zastávka tramvaje je vzdálená 3min chůze, obchodní centrum Nový Smíchov 7min jízdy tramvají.

Byt se nachází v 5. patře (z pěti) novostavby z roku 2006, usazené do staré zástavby na Cibulkách. Kostrou bytu je prostorná předsíň 12m2 s dlažbou, ze které se vstupuje jednotlivě do každého pokoje. Dostatečný prostor umožňuje i umístění jídelního stolu. Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem má výměru 17m2. Designová kuchyňská linka slovenské firmy Decodom je vybavena vestavnými spotřebiči (trouba, myčka, lednice, sklokeramická deska, digestoř). V kuchyňském koutě je položena dlažba, v obývacím pokoji plovoucí podlaha. Z obývacího pokoje je přístup na prostornou jižně orientovanou slunnou terasu přes balkonové dveře s žaluziemi. Samostatný vstup na terasu přes balkonové dveře je i z dětského pokoje, který má výměru 14m2. Na podlaze je položeno zátěžové PVC. Přes celou jednu stěnu pokoje se nachází vestavná skříň Komandor. Dětský pokoj je rohový a druhé okno je orientováno na západ. Ložnice má výměru 12m2, je orientována též na západ. Je zde položena plovoucí podlaha. Na třech stranách ložnice jsou vestavné skříně rovněž od firmy Komandor, které zajišťují dostatek úložného prostoru pro všechny členy domácnosti. Do oken na západní stranu, a to jak v dětském pokoji, tak v ložnici, jsou instalovány předokenní žaluzie na dálkové ovládání a stahovací sítě proti hmyzu. Mezi dětským pokojem a ložnicí se nachází komora, kterou lze využít i jako pracovnu, nebo šatnu. WC je samostatné, v koupelně je dostatek prostoru pro umístění pračky a sušičky. Vchodové dveře do bytu od firmy Next jsou bezpečností a protipožární.

Díky umístění bytu v 5.patře z 5ti, je terasa oázou klidu, ze které se vám naskytne romantický pohled na střechy okolních domů. Terasa je vybavena markýzou na dálkové ovládání. Markýza přináší komfort zastínění jak pro obývací pokoj, tak pro dětský pokoj. Je zde osazena zásuvka, např. pro využití elektrického grilu.

K bytu náleží sklep a dvě garážová stání.

Dům disponuje výtahem, vytápění je řešeno společným plynovým kotlem, dům je spravován SVJ. Ve vnitrobloku najdeme udržovanou zahradu, která je určena výhradně obyvatelům domu.

Advokátní služby v ceně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu705238
Dispozice3+kk
Dostupné od31. 5. 2022
Podlaží5
Typ budovyOstatní
ProvedeníStandardní
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod školou
🚶 52 m (1 min)
PoštaPraha 120
🚶 687 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 179 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 350 m (4 min)
RestauraceU sousedů
🚶 187 m (2 min)
LékárnaMagistra
🚶 243 m (3 min)
Škola
🚶 61 m (1 min)
Mateřská školaStudio Lentilka - sourk. školka
🚶 321 m (4 min)
Sportoviště
🚶 419 m (5 min)
Hřiště
🚶 297 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.