Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1047 m² bez realitkyK Loužce, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj

K Loužce, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji výjimečný stavební pozemek o výměře 1047m2 v obci Vysoký Újezd u Berouna jen kousek od Prahy v krásné krajině. (Přitom na metro Zličín je to pouhých 12 min. autem) Tento pozemek je součástí developerského projektu Zámecké Zahrady Vysoký Újezd u Prahy (získaná ocenění projekt roku 2020 Středočeský kraj).

Pozemek nabízí ideální dispozici rozšiřující se zahrady orientovanou na jih, na které bude slunce celý den. Pozemek má jen dva sousedící pozemky a díky tomu nabízí dostatečné soukromí. Slunný pozemek nabízí velice pěkné místo na výstavbu samostatného rodinného domu. Rozšířený konec zahrady otevírá pěkný nerušený výhled do dálky na horizont okolní krásné krajinky přes pole, kde nebude do budoucna žádná plánovaná výstavba.

Kompletní sítě voda, kanalizace, elektřina, plyn a optický kabel jsou součástí ceny a jsou přivedeny na pozemek. Navíc příjezdová komunikace s chodníky, osvětlení a výsadbou zeleně

V obci se nachází radnice, škola, školka, supermarket potravin, pošta, zastávka PID, restaurace. Výborná dostupnost do Prahy po dálnici D5 v ideální dojezdové vzdálenosti. Jedná se o rozvíjející obec obklopenou přírodou Českého krasu a golfovým hřiště.

Vysoký Újezd brzy promění v jednu z nejmodernějších obcí v okolí Prahy. Vysoký Újezd a jeho okolí nabízí možnosti sportovního, společenského a turistického vyžití, stejně jako dobré stravování a dostupné nakupování. Do obce zajíždí Rohlik.cz, iTesco.cz i Kosik.cz. Chcete-li koupit stavební pozemek pro příjemný život v hezkém místě jen kousek za Prahou, pak tento pozemek je zaručeně správnou volbou.

Pozemek má ideální regulativ: Výška max 9 m, maximální zastavěnost pozemku 30%, vzdálenost staveb od hranice pozemku 3,5 m. Na pozemku je možné postavit dům s plochou střechou dvě nadzemní podlaží výška atiky 6,7m nebo dům se šikmou střechou s výškou hřebene 9m.

Přímý majitel (bez provize realitní kanceláře). Výstavba do 2 let s dvěma parkovací místy na pozemku. (Nelze postavit dvojdům.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu707603
Dostupné od1. 1. 2022
Typ pozemkuStavební
Plocha 1 047
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVysoký Újezd
🚶 390 m (5 min)
PoštaVysoký Újezd
🚶 486 m (6 min)
ObchodU Mlýna
🚘 4 227 m (6 min)
BankaČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
🚘 10 146 m (16 min)
RestauraceZastávka
🚘 3 433 m (5 min)
Lékárna
🚘 6 073 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Nučice
🚘 4 282 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Nučice
🚘 4 228 m (7 min)
SportovištěTJ Sokol Nučice
🚘 3 837 m (5 min)
Hřiště
🚘 4 132 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.