Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 118 m² bez realitkyKřižany - Žibřidice, Liberecký kraj

Křižany - Žibřidice, Liberecký krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Cena6 800 000 KčUšetříte 200 000 Kč7 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 838 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům s velkým travnatým pozemkem, v klidné obci Křižany. Jedná se o zděný rodinný domek (s možností využití jako dvougenerační) o dispozici 6+1.

Dispozice domu se skládá ze suterénu, ve kterém se nachází prostorná garáž ze které lze vejít do interiéru domu a dalším vchodem do samostatné místnosti vhodné pro nepoužívané věci. V suterénu je dále kotelna, ze které lze jít na pozemek domu nebo do sklepa. Sklep je pískovcový, dobře přístupný. Poslední místností suterénu je prádelna, velmi prostorná. Do garáže, kotelny a prádelny se vchází z hlavní chodby, kde vede betonové schodiště do dalších poschodí domu. Obytná část domu, která je v patře je oddělena posuvnými dveřmi z masivu. V patře jsou celkem tři neprůchozí pokoje. Součástí malého pokoje je vestavná skříň s posuvným systémem a zrcadlem. V obývacím pokoji, ze kterého je výhled dvě strany pozemku a krásnou přírodu, je vestavná knihovna s úložným prostorem. Kromě pokojů, samostatného wc a koupelny s vanou, je v patře kuchyně s kuchyňskou linkou, ze které jde pohodlně vejít na zahradní terasu. Dům je na mírně svažitém pozemku. Terasa je průchozí ze zahrady domu tudíž lze po malé úpravě použít jako bezbariérový vstup do domu. Ideální taky pro spinkání miminek v kočárku na sluníčku. Podlahy v patře jsou plovoucí podlaha, dlažba PVC. Na oknech a vstupu na terasu jsou venkovní, mechanické rolety. Dům má ještě podkrovní prostor. Připraven pro samostatnou jednotku. Nachází se zde dva obrovské neprůchozí pokoje, lze je přepažit. V minulosti to tak bylo. Samostatné wc a místnost pro budoucí koupelnu ve které je přívod vody s odpadem, stejně jako v jednom z pokojů. Nad podkrovím se nachází ještě půda, kterou završuje sedlová střecha pokryta taškou. Dům je postavený z pískovcové podezdívky a ITONGU. Vytápění je ústřední, řešeno radiátory. Otopná ocelová soustava + vodní. Kotel na tuhá paliva, elektrický kotel a boiler. Dům je napojen na městský vodovod. Kanalizace je svedena do jímky, která se nachází na okraji pozemku na kterém se nachází přístřešek pro uskladnění dřeva nebo po malé úpravě pro parkování automobilu a studna. Pozemek je dobře přístupný z místní asfaltové komunikace. Dům byl vystaven v 90. Letech.

Občanská vybavenost:

smíšené zboží 1 min chůzí

mateřská školka 1 min chůzí

základní škola 2 min chůzí

restaurace 2 min chůzí

bus zastávka 2 min chůzí

workout hřiště 2 min chůzí

fotbalové a dětské hřiště s restaurací 10 min chůzí

Nedaleko ideální místo k výletu se nachází Ještěd.

Dům je vhodný k okamžitému bydlení.

Preferuji rychlý prodej, CENA K JEDNÁNÍ. Pro více informací, domluvení prohlídky apod. volejte prosím na Tel: 604 953 588

MAKLÉŘI,REALITNÍ AGENTURY APOD. PROSÍM NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu708182
Dispozice6+1
Dostupné od25. 2. 2022
StavDobrý
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha118
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 000
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽibřidice, škola
🚶 470 m (6 min)
PoštaKřižany
🚘 4 079 m (6 min)
Obchod
🚘 4 087 m (6 min)
BankaČeská spořitelna, Stráž pod Ralskem
🚘 8 566 m (13 min)
RestauraceRestaurace Uran
🚘 8 650 m (14 min)
LékárnaBenu
🚘 8 400 m (13 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 582 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 10 121 m (14 min)
Sportoviště
🚘 8 723 m (14 min)
Hřiště
🚘 7 685 m (14 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.