Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 66 m² bez realitkyHaškova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Haškova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena6 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 051 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji světlý klidný byt 3+1 s JV orientací situovaný v 5. podlaží ze 13 bytového domu zasazeného v bohaté zeleni městské části Brno-Lesná. Celková výměra bytu s příslušenstvím činí 70 m² včetně sklepa o rozloze 1,3 m² a lodžie 3 m². Byt se nachází v bezbariérovém panelovém domě , který průběžně prošel celkovou revitalizací (zateplení a fasáda, výplně zábradlí balkonů, střecha, 2 výtahy, vstupní prostory, nerezové zábradlí na schodišti, elektřina ve společných prostorech, sklepy apod.). Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – elektřina, voda, plyn, odpady, ústřední dálkové vytápění.

Dispozice bytu:

Vchodovými dveřmi vkročíme do předsíně (9 m²), odkud vedou samostatné vstupy do následujících místností - obývacího pokoje (18 m²), dětského pokoje (13 m²), ložnice (11 m²), koupelny (3,5 m²), WC (1 m²) a komory (3 m²). Přes obývací pokoj i koupelnu lze projít do kuchyně (7 m²), odkud je přístup na jižně orientovanou lodžii (3 m²). Okna všech pokojů směřují na východ s výhledem na dětské hřiště a zeleň. Na podlaze jsou instalovány původní dřevěné parkety, v kuchyni, koupelně a na WC je nalepeno linoleum, v předsíni při vstupu do bytu je položena dlažba. Jádro je zděné, resp. panelové. Bytová jednotka je průběžně udržována a modernizována (plastová okna, dlažba na lodžii, sádrokartonový podhled v obývacím pokoji s bodovými světly, dřevěné obložení s úložným prostorem v předsíni, renovace dveří, nástřik obkladů v koupelně, nátěr vany a topení, pravidelné malování, kontroly elektroinstalace a plynu.

Měsíční náklady na provoz bytu včetně plateb do fondu oprav činí 3.600,- Kč + zálohová platba na spotřebu elektřiny a plynu. Na bytové jednotce ani domě neváznou žádná zástavní práva či dluhy, revitalizace domu je plně splacena. Společenství vlastníků má našetřen dostatek finančních prostředků na budoucí opravy. Proto byl v letošním roce snížen příspěvek do fondu oprav na 500,- Kč/měsíc.

V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, školka, knihovna, supermarket, restaurace, poliklinika, lékárna, wellness, fitcentrum, hřiště atd.). Parkování je možné na přilehlých komunikacích a parkovacích plochách, v místě je výborná dopravní dostupnost. Městská část Lesná je známá rozlehlou městskou zelení, na sídliště navazuje les s možností příjemných procházek nebo využití cykloturistiky. Díky své poloze a prostředí je byt skvělým řešením vlastního bydlení, rovněž tak může být dobrou investiční příležitostí. Byt je volný od 1.7.2022.

Stavba: Panelová

Vlastnictví: Osobní

Umístění objektu: V zeleni, v klidné části obce

Podlaží: 5. podlaží z celkem 13

Podlahová plocha bytu: 66 m2

Sklep: 1,3 m2

Balkon: 3 m2

Parkování: před domem

Voda: Dálkový vodovod

Topení: Ústřední dálkové

Odpad: Veřejná kanalizace

Výtahy: 2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716914
Dispozice3+1
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHaškova
🚶 187 m (2 min)
PoštaBrno 38
🚶 406 m (5 min)
Obchod
🚶 234 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 179 m (6 min)
RestauraceLOCAL Cafe&Restaurant
🚶 376 m (5 min)
LékárnaLékárna Orion
🚶 359 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Blažkova
🚶 439 m (5 min)
Mateřská školaKulíšková školička
🚶 102 m (1 min)
SportovištěTJ Start
🚶 260 m (3 min)
Hřiště
🚶 23 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.