Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyPodbělohorská, Praha - Smíchov

Developerský projekt
Podbělohorská, Praha - SmíchovNovostavba • Garáž • Balkón 4 m² • Sklep 3 m²
Cena5 927 020 KčUšetříte 656 064 Kč6 583 084 Kč

Tato nemovitost již od 25 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Císařská vinice

Praha 5 na Císařce, pod parkem Ladronka a ulicí Podbělohorská

1+kk 33,5 m2 s balkonem 3,5 m2 v 1. nadzemním podlaží

V ceně: DPH, sklep, řízené větrání s rekuperací tepla, inteligentní ovládání bytu, příprava na předokenní žaluzie

Využijte aktuální akční cenu bytu! Zlevněno o 326 910 Kč!

Orientace bytu: Jih

Popis bytu: Luxusní byt s balkonem a dispozicí 1+kk je situován v prvním patře nově vznikajícího rezidenčního projektu Císařská vinice v těsném sousedství parku Ladronka. Dominantou interiéru je obývací pokoj o velikosti 20,8 m2 s přípravou na kuchyňskou linku, francouzskými okny a vstupem na balkon s krásnými výhledy do zeleně. Dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V rámci dispozičních řešení se myslelo také na dostatek úložných prostor, které lze maximální využít ve vstupní hale (předsíni) a šatně. Byt bude dokončen ve vysokém standardu podlahové nebo stropní vytápění, velkoformátové obklady v koupelně, dřevěné podlahy, bezpečnostní dveře, příprava na venkovní žaluzie, inteligentní ovládání od firmy Loxone (světla, stínění, teploty a hudby).

Okolí: Projekt Císařská vinice se nachází na jižním svahu přímo pod parkem Ladronka. Okolí láká k procházkám na oboře Hvězda nebo třeba u Břevnovského kláštera. Pražský hrad je pouhé tři kilometry od projektu. Nedaleko naleznete autobusové a tramvajové zastávky, ze kterých se dostanete za pár minut na metro a také snadno do centra. V blízkém okolí se nachází škola, školka, restaurace, sportovní areál, relaxační centrum, bazén, golfový klub, nemocnice a obchody.

Výhody projektu: Díky umístění projektu ve svahu si budete moci vychutnávat ničím nerušené výhledy do zeleně a na klidnou část Prahy (výhledy z tohoto bytu najdete na oficiálních stránkách). Většina obytných místností disponuje velkoformátovými francouzskými okny, které tak zaručí dostatek přirozeného světla. Domy jsou obklopené zelení a přímo v projektu se nachází park s funkční zahradou a vinný sklípek, ideální pro společná setkání, který si budete moci rezervovat. Císařská vinice je ke všemu energeticky pasivní projekt, který šetří náklady za energie a zároveň poskytuje zdravé prostředí pro Vaše bydlení, vhodné i pro alergiky.

Proč právě JRD: Naše společnost staví zdravé domovy šetrné k životnímu prostředí. Díky moderním technologiím a řízenému větrání s rekuperací tepla bude ve Vašem bydlení neustále čerstvý vzduch a zároveň nedochází ke ztrátě tepla. Ušetříte díky tomu až 15 000 Kč ročně. Společnost klade také velký důraz na komfort bydlení snížení hluku, důmyslné řešení interiérů, zdravé materiály, kvalitní návrh osvětlení a okolí se zelení.

Císařská vinice Imperial Vineyard

Prague 5 na Císařce, beneath Ladronka Park and Podbělohorská Street

1+kk 33,5 m2 with balcony measuring 3,5 m2 on the 1st floor.

Included in the price: VAT, basement, controlled ventilation with heat recuperation, applications to control heating and ventilation, mounts for window blinds.

Apartment description: This luxury apartment with balcony and 1+kk layout (1 room + kitchenette) is located on the 1st floor of the newly constructed Imperial Vineyards Residence directly adjacent to Ladronka Park. The interior boasts a living room measuring 20,8 m2 ready for installation of a kitchen unit, French windows and entrance to a balcony overlooking green space. There is also a spacious bathroom with shower and toilet. The layout was also designed to provide plenty of storage space, especially in the entrance hall (foyer) and the closet. The apartment will be finished at high standards floor or ceiling heating, large tiles in the bathroom, wood floors, security doors, mounts for outdoor blinds.

Surroundings: The Imperial Vineyards Residence is located on the south slope directly beneath Ladronka Park. There are also wonderful walks to be had in the Hvězda game reserve and Břevnov Monastery. Prague Castle is just three kilometers away. It is also easy to get to the center of town because nearby bus and tram stops that can take you to the Metro in minutes. The neighborhood has a school, kindergarten, restaurants, sports complex, relaxation center, pool, golf club, hospital and stores.

Other advantages: Since the complex is located on a slope, you can enjoy uninterrupted views of green space and a quiet part of Prague. Most living rooms have large format French windows that guarantee plenty of natural light. Get ready for clever design , spacious rooms and plenty of storage space. The buildings are surrounded with green space and the complex includes a park with working garden. To top it all off, Imperial Vineyards boasts an energy-passive design that saves energy costs and also ensures a healthy environment for residents, including people with allergies.

Residential complex: 7 villas and 72 apartments

Why choose JRD? Our company builds ecological buildings that are environmentally friendly. Thanks to modern technologies and controlled ventilation with heat recovery, there will always be fresh air in your home without heat loss. The company places great emphasis on comfort and healthy living - clean air, no noise, easy climate control, quality lighting design, respect for the environment, sophisticated interior design, healthy materials, a community of residents and green spaces nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716972
Dispozice1+kk
Dostupné od30. 11. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha34
VybavenoNevybaveno
StavVe výstavbě
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
Garáž
Sklep 3 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.