Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 452 m² bez realitkyStaré Hutě - Staré Hutě na Moravě, Zlínský kraj

Staré Hutě - Staré Hutě na Moravě, Zlínský krajVybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji (nebo k výměně za byt v Praze (případně Brně či Uherském Hradišti) krásnou chalupu, která je napůl z pálených a nepálených cihel. Dispozičně je řešena jako 2 ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelna se záchodem a velká chodba, která je momentálně využívána jako "letní kuchyň. V chalupě se zaráz vyspí klidně i 3 rodiny. Součástí chalupy je i prostorná dílna s chodbou a vchodem na půdu a velmi prostorná kůlna, která je vhodná na skladování nářadí. K chalupě náleží také garáž a sklep, nad kterým je stodola. V katastru je vedena chalupa jako zastavěná plocha s nádvořím o výměře 452 m² (z čehož tvoří 3 pokoje+kuchyň s koupelnou zhruba 80 m²), dále 906 m² a 343 m² zahrada. Chalupa zároveň nabízí obrovské soukromí, protože je situována na kopci a v podstatě do zahrady a do chalupy Vám nikdo nevidí. V zahradě je též pole, které bylo doposud obhospodařováváno a je vhodné na pětstování zeleniny. Na zahradě jsou též jabloňě, lísky, ořechy, trnky a ringle+ovocné keře. Topení je zde řešeno v obývacím pokoji krbem, v kuchyni kamnovým sporákem, v pokojích krby nejsou, ale jsou zde zavedené komíny. V koupelně je boiler (LK 100 lázeňská kamna), který je též na dřevo. Voda je v chalupě řešena ze studny a kvalita vody je velmi vysoká. V chalupě bohužel není zavedená kanalizace, takže je řešená přes septik.

Co se týče dalších investic do nemovitosti, určitě je časem třeba opravit střechu, možná i zdi a ploty jsou relativně staré, takže časem by určitě taky vyžadovaly renovaci.

Chalupu už bohužel nezvládáme udržovat tak jako dřív, proto jsme se rozhodli ji nabídnout někomu dalšímu, rozhodně to ale neznamená, že nutně potřebujeme peníze, takže si určitě počkáme na nejlepší nabídku, případně prodáme za uvedenou cenu, která ale nutně nemusí být finální, vše záleží na domluvě, pokud by se Vám cena zdála vysoká, zkuste nějakou nabídnout a můžeme se domluvit.

Co se týče nějaké občanské vybavenosti, tak vedle chalupy je krásná kaplička, pár minut chůze se nachází obchod s hospodou, dále je kousek i les, který je vhodný na procházky a sběr hub, v okolí se nachází také celá řada turistických atrakcí jako hrad Buchlov, lázně Leopoldov, hrad Cimburk, v letních měsících je taky ideální destinací koupaliště v Koryčanech a v zimních třeba lyžařský svah na Stupavě.

Chalupa je zhruba 20 minut autem od Uherského Hradiště a 30 minut od Brna, takže je ideálním místem k odpočinku a klidu pro lidi z okolí těchto rušných měst.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717186
Dispozice3+kk
Dostupné od5. 5. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
VodaStudna
Užitná plocha452
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 249
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 2 196 m (3 min)
Pošta
🚘 2 991 m (4 min)
Obchod
🚶 597 m (7 min)
RestauraceRestaurace Akvárko Stupava
🚘 1 982 m (2 min)
ŠkolaSchool Střílky
🚘 7 531 m (8 min)
Mateřská školaMatečská škola Roštín
🚘 13 250 m (12 min)
SportovištěFotbalové hřiště Roštín
🚘 13 169 m (12 min)
Hřiště
🚘 6 859 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.