Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1011 m² bez realitkySkuhrov - Hodyně u Skuhrova, Středočeský kraj

Skuhrov - Hodyně u Skuhrova, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky
Cena7 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 171 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný rohový stavební pozemek o velikosti 1011 m2 v obci Hodyně u Skuhrova, v krásné přírodní lokalitě na rozhraní CHKO Český Kras a Brdských lesů, s vydaným platným stavebním povolením na výstavbu rodinného domu 3+1 o zastavěné ploše 120 m2 s terasou. Na pozemek je zaveden plyn a elektřina, dále se zde nachází vrtaná studna o průměru 1 m, a plastová jímka pro jímání dešťové vody a plastová jímka s vodárnou.

Součástí prodeje jsou kromě stavebního pozemku, dvě zcela nové, částečně vybavené, obyvatelné zahradní chatky, které jsou spolu s projektem rodinného domu 3+1, součástí stavebního povolení. Do chatek je zavedena voda a elektřina, chatky jsou zateplené a propojené zahradní kuchyní, je zde samostatné WC. Celková plocha chatek včetně teras je 55 m2.

Obec Hodyně, jako jedna z pěti částí obce Skuhrov, se nachází ve Středočeském kraji, okres Beroun (cca 2 km od hranice okresu Praha-západ), cca 5 km jihozápadně od městyse Řevnice. V obci Skuhrov se nachází dvě prodejny smíšeného zboží, dvě pohostinství, dále malé sportovní areály: 2 fotbalová hřiště, 2 tenisové kurty, volejbalové a nohejbalové hřiště.

V jeden kilometr vzdálené obci Svinaře se nachází mateřská škola, pošta, knihovna, několik restaurací, konzum a sportovní areál. Městys Řevnice nabízí veškeré občanské vybavení. V okolních obcích funguje mnoho tradičních i nových zvyků, jako masopusty, pálení čarodějnic, jarmarky, mikulášské posezení, koncerty, divadla, vánoční a jiné akce.

Z obce jezdí autobusy do Řevnic, případně Zadní Třebaně (7 km), kudy projíždí vlaky Prahy - Beroun. Na Smíchovské nádraží se odsud dostanete stejně jako do Berouna za 22 minut, vlaky jezdí ve špičce každých 30 minut, mimo špičku každou hodinu.

Nový majitel může okamžitě zahájit výstavbu. Místo je vhodné pro každého, kdo hledá opravdovou vesnici, s kulturním vyžitím, dobrou dostupností občanské vybavenosti i hlavního města.

V případě zájmu volejte na 777 675 475, RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717587
Dostupné od8. 5. 2022
Typ pozemkuStavební
Plocha 1 011
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSkuhrov, Hodyně
🚶 236 m (3 min)
PoštaSvinaře
🚘 1 422 m (2 min)
Obchod
🚘 1 140 m (2 min)
BankaČeská spořitelna a.s.
🚘 16 317 m (18 min)
RestauraceU lípy
🚘 1 056 m (2 min)
LékárnaU Stříbrné Hvězdy
🚘 6 255 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Františka Josefa Řezáče Liteň
🚘 5 311 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Liteň
🚘 4 751 m (7 min)
SportovištěTJ Sokol Dobřichovice
🚘 9 832 m (12 min)
Hřiště
🚘 6 288 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.