Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyRybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena6 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 294 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k přímému prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví o rozloze 52 m2 v 5. patře cihlového bytového domu na ulici Rybářská- Brno střed, v atraktivní lokalitě 2 min vedle Brněnského výstaviště, s docházkovou vzdáleností do centra Brna (7 minut pěšky od Mendlova náměstí- Supermarket Albert) a k novému koupališti Riviéra (15 min pěšky). Byt má 2 neprůchozí pokoje o výměře 22 m2, 13 m2, kuchyň o výměře 9 m2 , chodbu 4 m2 a jádro s koupenou a odděleným WC. Součástí bytu je menší balkon (1,5 m2) a sklepní koje (1,2 m2). Byt má výhled do klidné ulice a na Červený vrch z obývacího pokoje, do vnitrobloku z ložnice a kuchyně. Má původní a zachovalé parketové podlahy (dubové vlysy). Původní kuchyňskou linku se spížkou a původním jádrem (WC a koupena) doporučujeme k rekonstrukci. Je vybaven nábytkem, který můžeme na přání vystěhovat. Limitovaný počet parkovacích míst je před domem a ve dvoře. V bytovém domě byla provedena rekonstrukce vedení plynu, elektřiny a vody, a dále výměny za plastová okna a instalován nový výtah. Topení je centrální , vaření na plyn. V bytě byl zaveden telefon, internet, kabelová televize.

Měsíční náklady za správu bytu 2.506 Kč + energie

We offer for direct sale a 2 + 1 apartment in personal ownership with an area of ​​52 m2 on the 5th floor of a brick apartment building on Rybářská-Brno střed street, in an attractive location 2 minutes next to the Brno Fair, within walking distance to the center of Brno (7 minutes walk from Mendlov square- Supermarket Albert). The apartment has 2 separate rooms with an area of ​​22 m2, 13 m2, kitchen with an area of ​​9 m2, hallway 4 m2. The apartment has a small balcony (1.5 m2) and a cellar (1.2 m2). The apartment has a view of a quiet street and "Red Hill / Červený vrch" from the living room, the courtyard from the bedroom and kitchen. It has original and well-preserved parquet floors (oak friezes). We recommend the original kitchen with pantry and the original core (toilet and bathroom) for reconstruction. It is equipped with furniture that we can move out on request. A limited number of parking spaces are in front of the house and in the yard. The apartment building was replaced with plastic windows and a new elevator was installed. Heating is central, gas cooking. The apartment has an option for telephone, internet, cable TV.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718568
Dispozice2+1
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřížkovského
🚶 144 m (2 min)
PoštaBrno 47
🚘 1 201 m (3 min)
ObchodBrněnka
🚶 442 m (5 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 632 m (8 min)
RestauraceMitrovski
🚶 221 m (3 min)
LékárnaU Lva
🚶 620 m (7 min)
ŠkolaAvantina
🚶 644 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 369 m (4 min)
SportovištěBig One Fitness
🚘 1 081 m (2 min)
Hřiště
🚘 1 221 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.