Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 98 m² bez realitkySuchomasty - Suchomasty, Středočeský kraj

Suchomasty - Suchomasty, Středočeský krajParkování
Cena10 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 45 378 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme rodinný dům v obci Suchomasty.

Jedná se o novostavbu o dispozici 4+kk. Zastavěná plocha domu je 139,5 m2 na pozemku o celkové výměře 1007 m2. Stavba se nachází v klidné lokalitě s novou infrastrukturou v lokalitě "Za sokolovnou". Kolaudace domu proběhla v první polovině roku 2022.

V přízemí domu se nachází předsíň, ze které jsou vstupy do koupelny a na samostatné WC s malým umyvadlem. Následuje chodba, která umožňuje přístup do všech obytných místností a do technické místnosti. Jedná se o 2 ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj s kuchyní, zmíněnou technickou místnost a výstup do podkroví. Stahovacími schody se dostaneme do podkroví, které poskytuje veliký úložný prostor. Rozložení jednotlivých místností a jejich velikosti naleznete v přiloženém půdorysu domu. K domu přiléhá terasa o ploše 15 m2, která je provedena v jedné rovině s podlahami interiéru a poskytuje tak příjemné propojení obývacího pokoje s venkovním sezením.

Nemovitost je napojena na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci. Dalším zdrojem vody je podzemní nádrž, která zachytává dešťovou vodu, kterou je možné využít na zalévání a snížit tak náklady na vodu. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem. V celém domě je využíváno teplovodní podlahové vytápění. Obývací pokoj je vybaven pro umístění krbových kamen. Teplovodní soustava a dispozice domu umožňuje po osazení technologie v technické místnosti přejít na vytápění krbovými kamny v celém domě.

Nosné zdivo je postaveno z pálených cihel Porotherm, příčky jsou zhotoveny z akustických SDK desek pro dosažení lepších akustických vlastností, než poskytují zděné materiály. Podlaha a fasáda jsou zatepleny uhlíkovým polystyrenem, strop je zateplen minerální vatou. Izolace jsou nadimenzovány tak, že energetická náročnost budovy splňuje klasifikaci A - Mimořádně úsporná.

Střešní krytina je z betonových tašek, okna jsou plastová PKS s trojskly. V ložnicích je položena kvalitní laminátová plovoucí podlaha Quickstep, v obývacím pokoji s kuchyní je masivní třívrstvá dubová plovoucí podlaha. Ve zbylých místnostech je velkoformátová dlažba zn. RAKO.

Obec disponuje následujícími službami: Obecní úřad, škola, školka, hřiště, sportovní hala, pošta, Poštovní spořitelna, kadeřnictví, samoobsluha (balené potraviny, lahůdky, maso, drogerie, domácí potřeby, možnost výběru hotovosti), autobusové spojení s Berounem.

Rádi Vás uvidíme na prohlídce nemovitosti. Zavolejte nám pro bližší informace. Tel.: 603 957 180

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719573
Dispozice4+kk
Dostupné od23. 5. 2022
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha98
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 007
Podlaží1
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty autem
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSuchomasty, odb. Vinařice
🚘 1 462 m (2 min)
PoštaSuchomasty
🚶 414 m (5 min)
ObchodCOOP
🚘 5 484 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 7 951 m (10 min)
RestauraceHostinec U Paní Magdalény
🚘 5 875 m (7 min)
Lékárna
🚘 7 766 m (9 min)
ŠkolaZŠ Zdice (2. stupeň)
🚘 7 880 m (10 min)
Mateřská škola
🚘 8 209 m (10 min)
SportovištěKoupaliště Města Zdice
🚘 8 826 m (11 min)
HřištěLounín
🚘 4 469 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.