Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Horní Planá, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Planá, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Planá, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyHorní Planá, Jihočeský kraj

Horní Planá, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Horní Planá - Hůrka v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, max. 6 osob.chata za týden: léto 16.000kč. Chata se nachází na klidném místě v chatové oblasti Hůrka - Horní Planá.

K chatě se dostanete pohodlně autem, dá se zaparkovat přímo u chaty. Z jedné strany je sousedící chata, a z druhé strany jsou pouze louky a pastviny. Nad chatou je les přístupný cestou přímo od chaty. Chata má 2 ložnice, jedna je v patře, druhá v přízemí, obytnou halu, kuchyňský kout kde najdete vše pro přípravu jednoduchých jídel. Pokud se vám nebude chtít vařit, restaurace je na dohled. Koupelna s WC je dostatečně velká, vybavená sprchovým koutem. Z chaty je nádherný výhled na Lipenské jezero a okolí. Součástí chaty je pergola kde můžete trávit krásné letní dny a na grilu něco ogrilovat.. Pro chladnější dny jsme na pergolu umístily průhledné plachty takže ji lze využívat a kochat se výhledem i když není zrovna horko. Hned pod chatou můžete najet na cyklostezku a strávit zde krásnou cyklodovolenou. Garáž na kola je součástí objektu. Ideální pro rodiny s dětmi, i páry na romantickou dovolenou, cyklisty, rybáře, houbaře, turisty. Les hned za chatou, blízkost lipenského jezera. Domácí mazlíčci vítáni. Při příjezdu budete mít povlečeno. V blízkosti autobusová zastávka.

Parametry nemovitosti

NázevChata Vyhlídka
Ložnice2 ložnice
MěstoHorní Planá - Hůrka
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 6 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.