Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyZadov, Stachy - Stachy, Jihočeský kraj

Zadov, Stachy - Stachy, Jihočeský krajMHD 5 minut pěšky • Parkování
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám byt 3+kk o velikosti 60 m² a terasách o celkové výměře 6 m² v 2NP novém projektu Apartmány Zadov na Šumavě.

NYNÍ AKCE - Kuchyň v hodnotě 250 000 Kč zdarma!

Projekt dokončen, ihned k nastěhování.

Apartmány Zadov se snaží o to, aby svým obyvatelům poskytly co nejvíce z kvalit, které lokalita nabízí. Jejich architektonické řešení navazuje na tradiční lokální motivy tvarové i materiálové. Jsou inspirovány světem starých pil, mlýnů a seníků. Přitom ale nabízejí soudobý standard bydlení a vybavení. Průběžné lodžie otevřené k majestátnímu výhledu jsou přístupné prakticky ze všech bytů. Dřevěné lamely zajišťují soukromí a spolu s prostorově tvarovanou střechou napomáhají zapojení domu do okolí i v pohledech z dálky.

Byty v přízemí mají přístup na vlastní terasy a předzahrádky přímo na terénu. Na západní straně pozemku je navržené posezení pro společenské akce. V objektu je výtah, který svými rozměry umožňuje přepravu například jízdních kol či jiných objemných předmětů. Jsou zde bezbariérové byty vybavené i pro vozíčkáře. Pro každý být je k dispozici parkovací místo. Standardy jsou vyšší střední třídy.

Vyhlášený Zadov, obklopený nádhernou a čistou přírodou národního parku a s desítkami tisícimetrových vrcholů kolem, je ideální kombinací nejrůznějších možností, jak trávit volný čas v zimě i v létě v těsné blízkosti divoké přírody národního parku. Zadov nabízí celoroční širokou paletu služeb ke sportovnímu a rekreačnímu vyžití – sezona zde nikdy nekončí!

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Více informací o tomto bytu a kompletní nabídku bytů ve výstavbě najdete na webu projektu Apartmány Zadov - www.zadovapartmany.cz. Prodej přímo od majitele.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723021
Dispozice3+kk
Dostupné od20. 6. 2022
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta autem
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZadov, Hotel Churáňov
🚶 424 m (5 min)
PoštaStachy
🚘 7 468 m (10 min)
ObchodSmíšené zboží
🚘 8 636 m (9 min)
RestauracePod Stadionem
🚘 1 441 m (2 min)
Lékárna
🚘 7 209 m (9 min)
ŠkolaZUŠ Stachy
🚘 7 405 m (10 min)
Mateřská školaŠkolka
🚘 7 658 m (10 min)
Hřiště
🚘 1 762 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.