Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Řečany nad Labem, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Řečany nad Labem, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Řečany nad Labem, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyŘečany nad Labem, Pardubický kraj

Řečany nad Labem, Pardubický kraj

Pronájem Rekreačního domu Řečany nad Labem v oblasti Východní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 2 až 14 osob.rekreační dům za týden: léto 20.000kč, zima 18.000kč. Stylově zařízený rodinný dům se zahradou pro chvíle odpočinku a relaxu. Vhodný pro využití jak k soukromým cestám, tak i k firemním setkání – kapacita max. 14 osob. Skvělá příležitost pro rodiny s dětmi, skupiny cyklistů, wellness pobyty pro páry, milovníky koní a klidu. Oblast Kladrubské Polabí je nově zapsána do světového dědictví UNESCO.

Potřebujete si odpočinout - vypnout - zrelaxovat? Milujete koně, jízdy na kolech, pěší turistiku, nebo rádi navštěvujete atraktivní místa, města? Jste vždy vítáni! Hostitelé Vám vždy rádi doporučí lokální akce a zajímavé destinace v okolí. Poradí kde jsou koně na dosah ruky, kde se vykoupat v písníku, pro sportovce cyklotrasy a kam s dětmi za zábavou. V nabídce hostitelů jsou i masáže celého těla. Hostitelé jsou na pozemku.

Parametry nemovitosti

NázevHouse of Relax
Ložnice3 ložnice
MěstoŘečany nad Labem
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita2 až 14 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.