Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Skalice, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Skalice, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Skalice, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkySkalice nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Skalice nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Skalice v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za týden: celoročně 16.000kč. Nově zrekonstruovaná rekreační chata se nachází v klidné části malebné jihočeské obce Skalice na Táborsku, nedaleko řeky Lužnice. Hosté mají k dispozici členitý pozemek (450 m²) s příjemným posezením, zahradní houpačku, ohniště, zahradní krb, vířivka a solární sprcha. Chata (60 m²) má 2 podlaží. V přízemí je plně vybavený kuchyňský kout, obývací místnost, příkré schodiště do podkroví, koupelna a technická místnost. V podkroví chaty se nachází ložnice a balkon. Chata je vytápěna krbovými kamny v obývací místnosti.

Chata je vhodná pro odpočinek, výlety za kulturou, koupání, rybaření, houbaření a je také výborným výchozím místem pro cykloturistiku. Kvalitní koupání nabízejí pískovny Roudná 500 m a Vlkovské pískovny 12km a dále nově vybudované koupaliště v Soběslavi (5,5 km) a v Plané nad Lužnicí(6 km), koupaliště v Táboře 15 km a Sezimově Ústí 12km. Možné koupání v řece Lužnici 100m.

Parametry nemovitosti

NázevChata Skalička
Ložnice1 ložnice
MěstoSkalice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 5 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.