Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Česká Ves, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Česká Ves, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Česká Ves, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyČeská Ves, Olomoucký kraj

Česká Ves, Olomoucký kraj

Pronájem Chalupy Česká Ves v oblasti Jeseníky: 5 ložnic, max. 11 osob.chalupa za noc: celoročně 6.500kč. Kouzelná Chalupa Zejf se nachází na „samotě u lesa“ na pomezí katastrálního území Studený Zejf a Česká Ves, ve třetím stupni CHKO, kde lišky dávají dobrou noc. Kaltseifen - Studený Zejf odkazuje na studený potok a rýžování zlata v řece Bělé. Kousek nad Studeným Zejfem leží historická obec Rejvíz. Chalupa je původem staroněmecké stavení, ze kterého vznikla po rekonstrukci polo - dřevostavba.

Zejf prošel svépomocí dvouletou rekonstrukcí, kdy přízemí zůstalo v původním stylu a v horních patrech je zachováno původní trámoví. Nachází se zde celkem pět ložnic, z nichž jedna je historická a jedna otevřená ve štítu střechy. Dále zde najdete dvě kompletně vybavené kuchyně, dětský koutek, tři toalety a dvě koupelny. Největší pýchou stavení je především bar s odděleným vchodem, který disponuje pivním výčepem a odpočinková zóna s balkonem.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Studený Zejf
Ložnice5 ložnic
MěstoČeská Ves
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 11 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.