Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyV Honech, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

Rezervováno
V Honech, Klecany - Klecany, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce27 800 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+kk o rozloze 44 m2 v Klecanech (Praha – východ), v ulici v Honech. Byt se nachází v 6. patře cihlové novostavby s výtahem a je orientovaný na J/JV. K bytu náleží komora (2.5 m2) na patře a lodžie (4 m2). K bytu je rovněž pronajímáno výhradní venkovní parkovací stání (možnosti parkování jsou v místě velmi omezené).

V bytě se nachází vybavená vestavná kuchyně (lednice s mrazákem, el. trouba, varná deska, digestoř). Další vybavení bytu je na dohodě s budoucími nájemníky, byt je možné pronajmout částečně vybavený nebo nevybavený. V tuto chvíli je v obývací části rozkládací gauč, jídelní stůl, nízké komody. V chodbě jsou šatní skříně a botník. V ložnici manželská postel a komody. Koupelnu je možné dovybavit pračkou.

V Klecanech je veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ státní i soukromá, dětská skupinka, ZUŠ, pošta, lékárna, samoobsluha, dětská hřiště, kavárna a několik restaurací. V blízkosti je cyklostezka podél Vltavy směr Praha. Výborné autobusové spojení do Prahy, zastávka MHD přímo u domu (stanice metra C Kobylisy do 15 min), 3 minuty cesty autem se nachází supermarket Lidl. V blízkosti je i napojení na dálnici D8.

K pronájmu od 1.9.2022 nebo po dohodě (prohlídka možná od 22.8.2022 nebo rovněž po dohodě). Byt je nekuřácký, domácí mazlíčci jsou po dohodě vítáni. Byt je svou velikostí ideální pro jednotlivce, pár nebo rodinu a menším dítětem.

Nájemné činí 13 900 Kč, poplatky za veškeré služby včetně elektřiny a internetu jsou 4 000 Kč (energie se nepřevádí, každý rok je provedeno vyúčtování podle skutečné spotřeby), vratná kauce ve výši dvou nájmů 27 800 Kč. K bytu je dále pronajímáno vlastní parkovací místo hned u vchodu domu a výtahu ve výši 500 Kč. Provize se neplatí.

We offer for rent a bright apartment 2 + kk of 44 m2 in Klecany (Prague - East), in the street V Honech. The apartment is located on the 6th floor of a new building made of bricks with elevator and is oriented to the S/SE. The apartment has a storage room (2.5 m2) on the floor and a loggia (4 m2). The apartment is also rented with an exclusive outdoor parking space (parking options are very limited on site).

The apartment has an equipped built-in kitchen (fridge with freezer, electric oven, hob, extractor hood). Further equipment of the apartment is on agreement with future tenants, the apartment can be rented partially equipped or unfurnished. At the moment there is a sofa bed, dining table, low chest of drawers in the living area. In the hallway there are wardrobes and a shoe cabinet. In the bedroom a double bed and chests of drawers. The bathroom can be retrofitted with a washing machine.

In Klecany there are all civic amenities - primary school, kindergarten public and private, children's group, elementary art school, post office, pharmacy, supermarket, playground, cafe and several restaurants. Nearby is a cycle path along the Vltava River towards Prague. Excellent bus connection to Prague, public transport stop right next to the house (metro station C Kobylisy in 15 min), 3 minutes away by car there is a supermarket Lidl. There is also a connection to the D8 motorway nearby.

Available for rent from 1.9.2022 or by agreement (inspection possible from 22.8.2022 or also by agreement). The apartment is non-smoking, pets are welcome by agreement. The size of the apartment is ideal for a single person, a couple or a family with a smaller child.

Rent is 13 900 CZK, charges for all services including electricity and internet are 4 000 CZK (energy is not transferred, each year is billed according to actual consumption), refundable deposit of two rents 27 800 CZK. The apartment is also rented along with its own parking space right at the entrance of the building and the elevator in the amount of 500 CZK. Commission is not paid.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu729689
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Sklep
Parkování
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlecany, Astrapark
🚶 3 m (0 min)
PoštaKlecany
🚘 2 169 m (4 min)
ObchodMiroslav Kříž - Potraviny
🚘 1 959 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 26 181 m (38 min)
RestauraceNa dvorku
🚘 1 930 m (3 min)
LékárnaLékárna Klecany
🚘 2 662 m (4 min)
ŠkolaZŠ Klecany
🚘 1 665 m (4 min)
Mateřská školaAstra
🚶 310 m (4 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 9 991 m (17 min)
Hřiště
🚶 120 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.