Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kořenov, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kořenov, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kořenov, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 8 ložnic bez realitkyKořenov - Polubný, Liberecký kraj

Kořenov - Polubný, Liberecký kraj

Pronájem Chaty Kořenov - Polubný v oblasti Jizerské hory: 8 ložnic, celkem pro 2 až 29 osob.chata za týden: léto 60.000kč, zima 65.000kč. Penzion Chalupa U Smrku nabízí ubytování v Jizerských horách pro 29 osob (včetně přistýlek - 24 klasických lůžek + 5 přistýlek). Jde celkem o 4 čtyřlůžkové pokoje, 3 dvoulůžkové pokoje a jeden apartmán s vlastní kuchyňkou. Chalupa nabízí též vlastní plně vybavenou kuchyň včetně myčky nádobí. Penzion má prostornou společenskou místnost s velkou TV obrazovkou, sedačkou a dětským koutkem.

Vítány jsou rodiny s dětmi, pro které máme připravený dětský vnitřní koutek nebo venkovní pískoviště s posezením. Za chalupou je terasa s posezením a možností grilování a opékání buřtů. Ubytování je vhodné též pro cyklisty, lyžaře a běžkaře, pro které chalupa nabízí možnost uschování kol v kolárně/lyžárně. Na své si přijdou i turisté, senioři, houbaři ale i zaměstnanci, kteří hledají místo pro teambuildingovou akci.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U Smrku
Ložnice8 ložnic
MěstoKořenov - Polubný
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 29 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.