Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Želnava, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Želnava, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Želnava, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyŽelnava, Jihočeský kraj

Želnava, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Želnava v oblasti Šumava: 4 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.chalupa za týden: léto 26.000kč. Chalupa U Kolibříka se nachází v Želnavě nedaleko Nové Pece a Horní Plané. Chalupa disponuje dvěma patry. V dolním patře je prostorná chodba vhodná např. k uschování kol, společná velká lednice a nachází se zde také koupelna s WC. V horním patře jsou dva apartmány se samostatnými koupelnami (umyvadlo, sprchový kout, WC), do kterých je vstup ze společné chodby. K pronájmu doporučujeme celý objekt, ale je možné rezervovat i každý apartmán zvlášť. Apartmány disponují třemi místnostmi (kuchyně, obývací pokoj, ložnice - průchozí viz plánek). V obývacím pokoji jsou 2 lůžka, v ložnici 3 lůžka.

Na zahradě se nachází dvě krytá sezení, ohniště, grilovací kámen a gril na dřevěné uhlí. Uzavřená zahrada bez sousedů (částečně oplocená).

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U Kolibříka
Ložnice4 ložnice
MěstoŽelnava
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 10 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.