Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Zdobnice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zdobnice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zdobnice, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyZdobnice - Souvlastní, Královéhradecký kraj

Zdobnice - Souvlastní, Královéhradecký kraj

Pronájem Chalupy Souvlastní v oblasti Orlické hory: 3 ložnice, celkem pro 2 až 11 osob.za apartmán za noc: celoročně 3.500kč. Rádi by jste prožili dovolenou nebo klidný víkend v chalupě, v klidu a o samotě, uprostřed kouzelné a nezničené přírody Orlických hor, přitom nedaleko od vyhledávané turistické a sportovní destinace? Pak právě pro vás tady máme nabídku ubytování ve dvou samostatných a nově zrekonstruovaných a plně vybavených apartmánech v místní části obce Zdobnice, v Souvlastní. Chalupa se skládá ze dvou apartmánů, které jsou po celkové rozsáhlé rekonstrukci ukončené v srpnu 2022 a jsou plně vybaveny k pohodlnému a bezstarostnému prožití vaší dovolené v pohádkovém prostředí Orlických hor.

Apartmány, zachovávající část původního interiéru chalupy, lze pronajmout každý samostatně. Nabízejí celkem 10 lůžek (5 lůžek apartmán Iveta, 5 lůžek apartmán Lenka), samostatné a plně vybavené kuchyně, jídelny, koupelny a WC pro každý apartmán. Zajímavostí je samostatné vytápění kachlovými kamny, na kterých je možné i vařit... Pokud ale nechcete trávit svou dovolenou u plotny, je možné si jídlo objednat a nechat dovézt z místního hotelu Zdobnice. K dispozici pro ubytované je venkovní posezení v pergole, u grilu, vyhřívaný bazén, badminton nebo trampolína.

Parametry nemovitosti

NázevApartmány Novotný
Ložnice3 ložnice
MěstoSouvlastní
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 11 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.