Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyJiráskovo nábřeží, Železný Brod - Železný Brod, Liberecký kraj

Jiráskovo nábřeží, Železný Brod - Železný Brod, Liberecký krajMHD 4 minuty pěšky • Výtah • Sklep 2 m² • Lodžie 4 m²
Cena2 199 000 KčUšetříte 391 000 Kč2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 326 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt za skvělou cenu! Jsme přímí majitelé a nabízíme byt s jedinečným výhledem na řeku a do zeleně. Až si budete dopřávat svůj ranní šálek kávy na balkoně, budete mít pocit, že jste na rozhledně.

Byt je poměrně prostorný (58,6 + 3,6 m²) . Vstupuje se do něj dlouhou chodbou (10,5 m²), kde jsou po celé délce kvalitní vysoké skříně (lze ponechat dalšímu majiteli). Z chodby se dá vstoupit do komory (2,1 m²) , dostatek úložného prostoru je tedy zajištěn. Z chodby dále vejdete do obývacího pokoje (15,5 m²). Po celé délce pokoje je lodžie (3,6 m²) s úchvatným výhledem do zeleně. Na obývací pokoj navazuje kuchyň (13,9 m²) se dvěma velikými okny. Byt má ještě oddělenou ložnici (12 m²). V bytě je koupelna se sprchovým koutem (2,6 m²) a samostatné WC, obojí po rekonstrukci. Dále k bytu patří sklep o rozloze 1,1 m².

Byt byl částečně zrekonstruován, částečně je v původním stavu. V obývacím pokoji, v ložnici a částečně v kuchyni jsou plovoucí podlahy. Na chodbě je dlažba.

Byt je velice slunný a světlý, díky tomu se v něm člověk cítí velmi dobře. Obrazy a plakáty nejsou třeba, výhled ze všech oken působí jako fototapeta. Byt má nová okna a lodžii. Případná letní vedra se v něm snášejí velmi dobře, dá se dobře vyvětrat a udělat průvan.

Lokalita je jedna z nejlepších ve městě, místo je klidné, a přesto jste téměř v centru města. Na autobusové i vlakové nádraží trvá cesta pár minut. Jedná se o velice solidní a slušný dům v dobrém stavu. Většina obyvatel zde bydlí již od počátku a na dobrých vztazích v domě jim záleží. Dům je velmi klidný a budete se zde cítit bezpečně. Parkování je bezproblémové přímo před domem. Krásné dětské hřiště a knihovna taktéž hned u domu.

Železný Brod leží v údolí Jizery, na jihozápadě Krkonošského podhůří a poblíž Jizerských hor. Byt lze využít nejen k bydlení, ale i k rekreaci či jako investici. Milovníci sportu a turistiky zde budou jako v ráji. Nacházíme se téměř přímo v Českém ráji, skály, skalní města a zříceniny máte na dosah. Ve městě je krásné a velmi oblíbené koupaliště, dále tenisové kurty, atletický stadion, městská sportovní hala.

Občanská vybavenost města je vynikající – úřady, školky, obchody, lékárny, restaurace, poliklinika, dvě ZŠ, SŠ sklářská... to vše v místě, nedaleko domu. Z města je výborná dostupnost do Turnova, Jablonce n. N., na Bedřichov, do Harrachova, Mladé Boleslavi. Autem budete v Praze za 55 min., autobusem za 1,5 h.

Město je proslulé svou jedinečnou sklářskou historií. Možnosti kulturního vyžití jsou velmi bohaté, oblíbený je např. každoroční jarmark a zářijové Skleněné městečko. Ve městě je kino i divadlo, kde lze zhlédnout i velmi kvalitní zájezdová představení.

Hovoříme také anglicky, rusky, německy, španělsky a francouzsky, rádi tedy byt ukážeme i zájemcům, kteří nejsou z České republiky.

Seriózní a příjemné jednání a hladký průběh z naší strany samozřejmostí, byli bychom rádi, kdyby Vám bylo v bytě dobře od samého počátku. :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu741349
Dispozice2+1
Dostupné od31. 10. 2022
Podlaží11
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
Užitná plocha62
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
Výtah
Lodžie 4 m²
MHD 5 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽelezný Brod, sokolovna
🚶 393 m (5 min)
PoštaŽelezný Brod
🚶 221 m (3 min)
ObchodPotraviny Kozlovská
🚶 353 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 650 m (8 min)
RestauracePizzeria
🚶 417 m (5 min)
LékárnaLékárna U Anděla
🚶 272 m (3 min)
ŠkolaStřední uměleckoprůmyslová škola sklářská
🚶 809 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 4 328 m (6 min)
SportovištěSokolovna
🚘 4 712 m (6 min)
Hřiště
🚶 568 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.