Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 19 m² bez realitkyLibčice nad Vltavou - Libčice nad Vltavou, Středočeský kraj

Libčice nad Vltavou - Libčice nad Vltavou, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 3 m² • Terasa 4 m²
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Byt je 400 metrů od nádraží v Libčicích nad Vltavou, jde o dům z 19. století, kde jsou v přízemí 3 malé nové byty s francouzským oknem do zahrady/dvora. Nyní pronajímám východní 1+kk (na půdorysu vpravo). K domu patří zahrada o ploše 2000 m2, kterou lze používat, částečně je to les. Dům je orientovaný na jih a stojí na velmi malebném, romantickém, trochu divokém místě na kraji městské zástavby. Podlaha z modřínového masivu. Byt bude pronajímán vybavený (postel, jídelní stůl, židle, skříň, sklápěcí pracovní stolek, kuchyňská linka). Pračka je společná pro všechny tři jednotky. Voda a internet v ceně nájmu, kromě nájmu se platí pouze záloha na elektřinu, byt má vlastní elektroměr. Od spodního okraje nejnižšího stropního trámu po podlahu je 187 cm! Lokalita je vhodná pro studenty/pracující v Praze 6 a 7 a v centru, vlaky na Masarykovo nádraží jezdí každých 30 minut, cesta trvá 30 minut. Na přístupové cestě se stavěla kanalizace, je tam bláto, bude řešeno ve spolupráci s radnicí.

The studio is 400 meters from the train station in Libčice nad Vltavou. It is a 19th century house where there are 3 small new apartments on the ground floor with a French window to the garden/yard. Now I am renting the eastern studio (on the floor plan on the right). The house has a garden of 2000 m2 which can be used freely, partly it is a forest. The house is south-facing and stands in a very picturesque, romantic, and a bit wild place on the edge of town. Larch hardwood floor. They flat will be rented fully furnished. The height from the floor to the lower edge of the wooden beam supporting the ceiling is 187 cm! Water and internet are included in the rent. Apart from rent only an electricity deposit is paid monthly; the apartment has its own electricity meter. The location is suitable for students/workers in Prague 6 and 7 and in the centre. Commuter trains to the very centre of Prague go every 30 minutes, the journey lasts 30 minutes. The surroundings are very nice; the small town of Libčice is located in the canyon of the Vltava river. Access road is muddy right now due to recent construction work (sewage system); this will be fixed in cooperation with the townhall.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu743547
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 12. 2022
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha19
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
MHD 5 minut pěšky
Terasa 4 m²
Předzahrádka 20 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 408 m (5 min)
PoštaLibčice nad Vltavou
🚘 717 m (2 min)
Obchod
🚶 744 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 7 674 m (10 min)
RestauraceRestaurace Na Radosti
🚘 963 m (3 min)
Lékárna
🚘 862 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Libčice nad Vltavou
🚶 582 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Libčice nad Vltavou
🚶 793 m (10 min)
SportovištěSokol Libčice
🚘 864 m (3 min)
Hřiště
🚘 20 109 m (28 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.