Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Bartošovice v Orlických horách, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bartošovice v Orlických horách, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bartošovice v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyBartošovice v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Bartošovice v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Pronájem Chalupy Bartošovice v Orlických horách v oblasti Orlické hory: 4 ložnice, celkem pro 2 až 20 osob.chalupa za noc: léto 4.000kč, zima 5.000kč. V historické budově bývalé školy, nyní penzionu, nabízíme pronájem jednoho (4+1) pokoje v přízemí a tří pokojů (4,4,7 lůžek) v podkroví. Všechny pokoje mají vlastní příslušenství. K dispozici je velká kuchyně v přízemí a menší kuchyňka v podkroví, případně i garáž k uskladnění kol. Pro večerní zábavu je ve sklepě příjemný sklípek.

Přímo přes ulici je dětské hřiště, pod budovou je vlastní travnatá zahrada pro hry i klidný odpočinek, v zimě je naše loučka ideální pro sáňkování i první krůčky na lyžích. 50 m od budovy je obchůdek s občerstvením a základními potravinami. Nedaleko zahrady je Bartošovický potok a požární nádrž. Nejbližší lyžařský areál Nella je 200 m od budovy. Další velká travnatá plocha pro sport a zábavu je i přímo pod budovou, nedaleko je i obecní travnaté hřiště s brankami. V blízkém lese je mnoho bunkrů z II. světové války, některé z nich jsou volně přístupné, vhodné pro dobrodružné hry. Máme pro vás i bezplatné WIFI.

Parametry nemovitosti

NázevDomeček Lyžáku
Ložnice4 ložnice
MěstoBartošovice v Orlických horách
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 20 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.