Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Planá nad Lužnicí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Planá nad Lužnicí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Planá nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyPlaná nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Planá nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Pronájem Srubu Planá nad Lužnicí v oblasti Jižní Čechy: 5 ložnic, celkem pro 1 až 12 osob.srub za týden: celoročně 58.800kč. Nově postavený kanadský Srub Mezi duby se nachází v blízkosti řeky Lužnice na okraji chatové oblasti v Plané nad Lužnicí, v okolí lesů, cyklistických tras a turistické stezky Toulava. Blízká řeka Lužnice nabízí možnost rybaření a koupání, okolní lesy pak vybízí k houbaření a k procházkám.

Srub nabízí možnost ubytování celkem pro 12 osob, a to v pěti samostatných pokojích. Ideální pro 2 rodiny, nebo partu přátel. V přízemí se nachází 2 dvoulůžkové pokoje, společenská místnost s barem a krbem, kompletně vybavená kuchyně, koupelna, samostatné WC a sauna. Ve druhém patře jsou 2 dvoulůžkové pokoje, 1 rodinný pokoj pro 4 osoby, dále prostor pro společnou zábavu, kompletně vybavená kuchyně, koupelna a samostatné WC. Srub je částečně podsklepen se samostatným vstupem, s možností úschovy kol, rybářských potřeb aj.

Parametry nemovitosti

NázevSrub Mezi duby
Ložnice5 ložnic
MěstoPlaná nad Lužnicí
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita1 až 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.