Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 39 m² bez realitkyPivovarská, Praha - Smíchov

Pivovarská, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 283 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný nový byt v rezidenci u Náplavky, nacházející se v dynamicky rozvíjející lokalitě. Byt je dispozičně řešený 1+1 o podlahové ploše 39,4m2, orientovaný do klidné a tiché ulice s bezproblémovým parkováním. Byt je řešený předsíní se vstupem do kuchyně a vstupem do koupelny se sprchovým koutem, kterou doplňuje moderní prosklená zeď z italských luxfer, díky níž celý prostor bytu působí velmi moderně a vyjímečně. Z kuchyně je masivní průchod do prostorného obývacího pokoje, který nabízí vestavěné reproduktory ve zdi, nechybí zde ani prostor pro pracovnu, nad kterou je vybudované díky vysokým stropům 340 cm plnohodnotné patro na spaní, které má zabudovaný rošt s rozměry 180x200 cm. Je zde také decentní osvětlení s vypínači a zásuvkami na každé straně.

Patro na spaní má pozvolné a pohodlné schodiště, které je částečně osvětleno nočním režimem. Z patra a obývacího pokoje je industriální výhled do ulice a na smíchovský pivovar.

Technické zázemí bytu je řešeno elektrickou energií, ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem a vytápění elektrickým nízko nákladovým kotlem Bosch, v kuchyni indukční deska. Aktuální výše záloh na elektrické energie je 1500Kč/měs. Byt se nachází ve 3. poschodí čtyřpatrového domu ze začátku 19. století, který prošel kompletní renovací a stavbou nového výtahu. SVJ není zatíženo žádným dluhem a měsíční poplatky činí pouze 1400Kč/měs.

Celkové náklady jsou 2.900Kč (vč. el energií ).

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost, 2 min. chůze na tramvajovou zastávku Na knížecí, 4 min. zastávka metra Anděl. Za 5 min dorazíte na vyhledávanou Smíchovskou náplavku, dětské hřiště či sportovní areál. Také můžete využít Vyšehradský železniční most.

Byt je díky své lokalitě vhodný jak pro dlouhodobé bydlení, tak i ke krátkodobému pronájmu.

Prohlídky možné po domluvě téměř kdykoliv.

Právní servis zajištěn advokátní kanceláří.

Neplatíte žádnou provizi ani poplatky.

Realitní kanceláře prosím nekontaktovat.

I offer for sale a beautiful new apartment in a residence near Náplavka, located in a dynamically developing location. The apartment is 1+1 with a floor area of 39.4m2, oriented to a quiet and peaceful street with easy parking. The apartment is designed with a hallway with entrance to the kitchen and entrance to the bathroom with shower, which is complemented by a modern glass wall made of Italian luxfer, thanks to which the whole space of the apartment looks very modern and exceptional. From the kitchen there is a massive passage to the spacious living room, which offers built-in speakers in the wall, there is also a space for a study, above which is built thanks to the high ceilings 340 cm full-fledged floor for sleeping, which has a built-in grate with dimensions 180x200 cm. There is also decent lighting with switches and sockets on each side.

The sleeping floor has a gradual and comfortable staircase that is partially illuminated by night mode. The upstairs and living room have an industrial view of the street and the Smichov brewery.

Technical background of the apartment is solved by electricity, water heating is solved by electric boiler and heating by electric low-cost Bosch boiler, in the kitchen induction plate. The current amount of advance payments for electricity is 1500CZK/month. The apartment is located on the 3rd floor of a four-storey building from the beginning of the 19th century, which has undergone a complete renovation and the construction of a new elevator. The condominium is not burdened with any debt and the monthly fees are only 1400Kč/month.

Total costs are 2.900Kč (incl. electricity).

The location offers complete civic amenities, 2 min. walk to the tram stop Na knížecí, 4 min. metro stop Anděl. In 5 min you can reach the popular Smíchov Embankment, playground or sports complex. You can also use the Vyšehrad railway bridge.

Thanks to its location, the apartment is suitable for both long-term living and short-term renting.

Viewings are possible by appointment almost any time.

Legal service provided by a law firm.

You do not pay any commission or fees.

Please do not contact real estate agents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu758372
Dispozice1+1
Dostupné od2. 1. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha39
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Knížecí
🚶 92 m (1 min)
PoštaPraha 55
🚶 579 m (7 min)
ObchodLibeřské lahůdky
🚶 290 m (3 min)
Banka
🚶 535 m (6 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 144 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 492 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚘 1 387 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 372 m (4 min)
SportovištěErpet
🚶 637 m (8 min)
HřištěAréna
🚶 400 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.