Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyU Města Chersonu, Most - Most II, Ústecký kraj

U Města Chersonu, Most - Most II, Ústecký krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 3,1 m² • Lodžie 6,1 m²
Měsíční nájemné14 000 KčUšetříte 3 000 Kč17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Jedná se o pronájem bytu 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví o celkové výměře 60 m². Bytová jednotka se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Byt je po velmi nákladné kompletní rekonstrukci a nachází se v žádané lokalitě v Mostě pod hradem Hněvín. Dům prošel revitalizací, tj. zateplení, nová střecha, plastová okna.

Dispozičně řešen kuchyní (kuchyňská linka vč. vestavných spotřebičů, dřez granitový, 1x páková baterie, volně ložená mikrovlnná trouba, indukční varná deska, digestoř, myčka, trouba, garnýže, 2x stropní svítidlo – vše nové, nově vymalováno, nové rozvody, nový deskový radiátor, příprava na vestavbu lednice – možná i volně stojící, příprava také na vestavbu pračky a sušičky), v pokoji č. 1 garnýže, 1x stropní svítidlo, bez vybavení, nově vymalováno, nové rozvody, nový deskový radiátor. V pokoji č. 2 garnýže, 1x stropní svítidlo, bez vybavení, nově vymalováno, nové rozvody, nový deskový radiátor. Obývací pokoj: garnýže, 2x lustr, bez vybavení, nově vymalováno, nové rozvody, nový deskový radiátor, vstup na lodžii. Koupelna: ventilátor, 1x stropní svítidlo, 1x svítidlo na zrcadlo, zrcadlo, sprchový kout vč. nové baterie a sprchy s dešťovou vodou, umyvadlo vč. skříňky pod umyvadlo, 1x páková baterie a skříňky připevněné na zdi, nově vymalováno, nové jádro + dlaždice. Předsíň: 1x stropní svítidlo, bez vybavení, nově vymalováno, nové rozvody. WC: 1x stropní svítidlo, závěsná toaleta, ventilátor, nově vymalováno, nové jádro + dlaždice. K bytu náleží i sklep. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost (MHD, obchody, lékaři, základní škola, mateřská škola). Jedná se o velmi klidnou lokalitu, parkování je možné před domem.

Domácí mazlíčci po domluvě.

Nabídka je pro 2 osoby, (každá další je plus 500 Kč, max. ubytuji 4 osoby). Nájem 15 000,- + elektřina – bude přepsána na nájemce. Topení je ústřední. Preferuji dlouhodobého nájemce, který je zaměstnán a nemá exekuce .

Při podpisu nájemní smlouvy se skládá vratná kauce ve výši dvou nájmů. Trvalý pobyt v místě nájmu není možný. Byt je nekuřácký.

Žádám o kontakt pouze e-mailem, pouze v případě vážného zájmu s akceptací uvedených podmínek a po vyplnění krátkého dotazníku.

Byt bude po kompletní rekonstrukci k dispozici od 15.2.2023.

Prohlídky budou organizovány dle vzájemné domluvy.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce dle vlastních kritérií.

Realitní kancelář prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu762117
Dispozice3+1
Dostupné od15. 2. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 6,1 m²
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 3,1 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDZahražany
🚶 368 m (4 min)
PoštaMost 3
🚘 1 262 m (3 min)
Obchod
🚶 306 m (4 min)
BankaFio banka
🚘 1 912 m (4 min)
RestauraceSteakhouse Burg
🚶 348 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 587 m (4 min)
ŠkolaStřední škola diplomacie a veřejné správy
🚶 145 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Bělehradská
🚘 1 730 m (5 min)
SportovištěZimni stadion Most
🚘 1 397 m (4 min)
Hřiště
🚶 346 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.