Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Roseč, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Roseč, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Roseč, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyRoseč, Jihočeský kraj

Roseč, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Roseč v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 11 osob.za apartmán za noc: léto 1.600kč, zima 1.400kč. Chalupa se nachází v malebné poklidné vesničce Roseč na Jindřichohradecku v Jižních Čechách na okraji CHKO Třeboňsko. Je rozdělena na dva samostatné, plně vybavené apartmány, každý má svůj vlastní vchod, kuchyň, koupelnu, WC. Pohodlně se zde vyspí 11 osob ve 3 neprůchozích ložnicích. Je vhodná pro větší rodinu, nebo partu přátel. Dokonalé soukromí nabídne zcela uzavřený dvůr s prostornou pergolou, která přímo vybízí k posezení u krbu. Na přípravu na grilování se skvěle hodí kuchyňský kout, který je součástí pergoly, stejně tak i koupena s WC. Je zde umístěna pračka. Děti jistě využijí pískoviště, trampolínu nebo solární sprchu a retro plechovou vanu na nožičkách na zchlazení v horkých letních dnech. V letní sezoně je k dispozici nadzemní bazén. Slunit se můžete na polohovatelných lehatkách. Pro nejmenší je připraven i nočník, redukce na WC, jídelní židle 2x, stupátko k umyvadlo, odrážedla, hračky. Za návštěvu stojí i zábavní park Fantazium, nebo kukuřičné bludiště s bazénem přímo v naší obci, nedaleko je i Zoopark Na Hrádečku, Obludiště, Aquapark, Sportpark a další bohaté vyžití. Ze dvora je také přístupná uzamykatelná garáž pro uschování kol, které najdou využití při vyjížďkách okolní krajinou, posetou množstvím rybníků, řek a hlubokých lesů, které přímo vybízí k toulkám touto okouzlující přírodou. Okolí je protkané sítí cyklostezek a prašných cest. Vášnivý houbaři mohou naplnit své koše rozmanitými druhy hub v okolních rozsáhlých lesích. Všímaví pozorovatelé spatří rozmanité druhy ptactva, mezi které patří i orel mořský, který našel své útočiště u nedalekého rybníka Holná, ve kterém je příjemné i přírodní koupání, stejně jako v pískovně ve Stráži nad Nežárkou. Milovníci kulturních památek jistě navštíví muzea, hrady a zámky v širším okolí. Za zmínku stojí Zámek Červená Lhota, Jindřichohradecký hrad a zámek, Muzeum fotografie, zámek Jemčina a vzdálenější zámek Hluboká. Výhled na kouzelnou krajinu nabízí rozhledna Rýdův kopec, vzdálená jen necelých 7 km. Dalším nezapomenutelným zážitkem se stane jízda parní lokomotivou. Okolí je doslova nabyté zajímavostmi a možnostmi strávit zde neopakovatelné chvíle..

Nově máme po předchozí domluvě povoleny menší, čistotné, vychované domácí mazlíčky, kteří spí ve vlastním, přivezeném pelíšku a jsou zvyklí v bytě.

Parametry nemovitosti

NázevUbytování U Navarů
Ložnice3 ložnice
MěstoRoseč
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 11 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.