Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyRovensko pod Troskami, Liberecký kraj

Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Rovensko pod Troskami v oblasti Český ráj: 3 ložnice, celkem pro 1 až 16 osob.chalupa za týden: léto 29.400kč, zima 10.000kč. Ideální dovolená pro 3 rodiny nebo skupinu 12 - 16 přátel, pro pěší i cykloturisty. Zastřešený gril (v provozu od dubna do října), velká společenská místnost, 3x ložnice, 3x koupelna s WC, Wi - Fi, parkování na dvoře chalupy, v létě bazének pro děti, nedaleko hřiště a dětský koutek s houpačkami.

Český ráj to jsou hrady, zámky, lesy, rybníky, skály..... V Rovensku - fotbal. stadion, koupání, kurty(na tenis, odbíjenou i pláž. volejbal)... zvonice s obrácenými zvony, Borecké skály, kostel sv. Václava, muzeum, INFOcentrum... V okolí - skalní města (Hruboskalsko, Prachovské skály, Maloskalsko, Drábské světničky, Besedické skály... ) - rybníky (Jinolické, Věžák, Vidlák, Nebák, Branžež, Roudný... ) - hrady a zámky (Trosky, Kost, Hrubá Skála, Valdštejn, Humprecht, Hrubý Rohozec, Frýdštejn, Rotštejn, Valečov, Vranov, Sychrov, Dětěnice... ) - lidové umění (Dlaskův statek, Kopicův statek, Boučkův statek... ) - hora plná diamantů Kozákov... Dětský areál Šťastná země

Parametry nemovitosti

NázevTábůrek
Ložnice3 ložnice
MěstoRovensko pod Troskami
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.