Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Studené, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Studené, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Studené, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyStudené, Pardubický kraj

Studené, Pardubický kraj

Pronájem Chalupy Studené u Jablonného nad Orlicí v oblasti Orlické hory: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za týden: celoročně 30.000kč. Prostorný prázdninový dům s,, Celoročně vyhřívaným bazénem,, - Swimm spa s protiproudem a masážními tryskami, dále Finskou saunou v SUDU s překrásným výhledem na Orlické hory a Jeseníky.

Chaloupka je vybavena ve venkovském stylu nabízí dostatek místa pro klidný a pohodlný pobyt pro  10 - 12 osob ve 3 romantických pokojích. Vybavili jsme jej pro vás masivním dřevěným nábytkem, doplnili komfortním zařízením a stylovými doplňky a přizpůsobili i potřebám dětí. Nejen slunečná světnice, rustikální dívčí pokoj nebo koupelna s volně stojící vanou v přízemí, ale i dvě velké ložnice a čítárna v prvním patře jsou protkány láskou k detailu a citem pro útulné bydlení. Nově je k dispozici finská sauna v sudu umístěná v zahradě.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Majdalenka
Ložnice3 ložnice
MěstoStudené u Jablonného nad Orlicí
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.