Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Studené, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Studené, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Studené, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyStudené, Pardubický kraj

Studené, Pardubický kraj

Pronájem Chalupy Studené u Jablonného nad Orlicí v oblasti Orlické hory: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za týden: celoročně 30.000kč. Prostorný prázdninový dům s,, Celoročně vyhřívaným bazénem,, - Swimm spa s protiproudem a masážními tryskami, dále Finskou saunou v SUDU s překrásným výhledem na Orlické hory a Jeseníky.

Chaloupka je vybavena ve venkovském stylu nabízí dostatek místa pro klidný a pohodlný pobyt pro  10 - 12 osob ve 3 romantických pokojích. Vybavili jsme jej pro vás masivním dřevěným nábytkem, doplnili komfortním zařízením a stylovými doplňky a přizpůsobili i potřebám dětí. Nejen slunečná světnice, rustikální dívčí pokoj nebo koupelna s volně stojící vanou v přízemí, ale i dvě velké ložnice a čítárna v prvním patře jsou protkány láskou k detailu a citem pro útulné bydlení. Nově je k dispozici finská sauna v sudu umístěná v zahradě.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Majdalenka
Ložnice3 ložnice
MěstoStudené u Jablonného nad Orlicí
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.