Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vernířovice, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vernířovice, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vernířovice, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyVernířovice u Sobotína, Olomoucký kraj

Vernířovice u Sobotína, Olomoucký kraj

Pronájem Chaty Vernířovice v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, celkem pro 2 až 12 osob.chata za týden: léto 12.500kč, zima 10.000kč. Chata s nadstandardním vybavením letním zastřešeným bazénem, trampolínou, ping pongovým stolem, infrasaunou a novou vířivkou uvnitř objektu, volejbalovou sítí venkovním bet. grilem a ohništěm s posezením a špicemi a s nádherným výhledem na hřeben Jeseníků k Pradědu a Dl. Stráně.

Nachází se v klidném místě ve volné zástavbě v podhorské neprůjezdné obci u lesa 12 km nad Šumperkem s možností vlastního vaření. Je umístěna u horského potoka s výhledem na hory. Jde o ubytování až 3 rodin, skupiny nebo páru v počtu do 10 a výjimečně   krátkodobě 12 osob. Rekonstruovaný lyžařský vlek je vzdálen 400m od chaty. Za vhodných sněhových podmínek je možné na lyžích od chaty až k vleku. Další vlek s odvozem Skibusem je v obci 2 km u chaty Brněnky. Vhodné pro lyžařské pobyty rodin s dětmi, domácími zvířaty, horské tůry a cykloturistiku. V r. 2014 byla realizována nádherná dřevěná přístavba s další společenskou místností vybavenou jídelním stolem, TV a krytou terasou s posezením a panoramatickým výhledem na hory a přímým vstupem do zahrady s lehátky na opalování, ping - pongovým stolem, trampolínou atd. V přízemí jsou 2 společenské místnosti, 2 samostatné WC a 2 koupelny a v podkroví 3 ložnice každá se 4 lůžky a WC v předsíni. Místnosti jsou vybaveny televizí a satelitními programy i pro děti. Na zahradě je zastřešený bazén o rozměrech 6 x 3m, hloubce 1,4m. Infrasauna pro 2 osoby, nová vířivka a sprchový kout je nově ve wellness sklepní místnosti přístavby. Z Vernířovic vede modrá značená turistická cesta na Horní nádrž přečerpávací elektrárny Dl. Stráně a žlutá na Jelení studánku a k Pradědu.

Parametry nemovitosti

NázevChata JeseníkyStejskal
Ložnice3 ložnice
MěstoVernířovice
Wifine
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita2 až 12 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.