Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Sobotín, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sobotín, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sobotín, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkySobotín - Klepáčov, Olomoucký kraj

Sobotín - Klepáčov, Olomoucký kraj

Pronájem Chaty Klepáčov okres Šumperk v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, max. 11 osob.chata za týden: léto 13.000kč, zima 12.000kč. Chata je obyvatelná celoročně, poskytuje prostornou obývací místnost s krbem, kuchyň, dvě ložnice, spací kout mezi ložnicemi, koupelnu s vanou, 2x WC. Vytápění je elektrické. K dispozici sklokeram. deska, el. trouba, myčka, lednička, varná konvice, mikrovlnná trouba, fritéza, toustovač, tv, sat, dvd na podlaze jsou částečně koberce, nábytek moderní i smíšený. V letním období zahradní nábytek i pro děti, gril, dětská skluzavka, dětské houpačky, dětský domeček, dětská lavice, tabule na kreslení, pískoviště v mušli pro nejmenší, bazén pr. 3 m, ohniště, houpačka. Součástí objektu je rozsáhlý pozemek před i za chatou, který Vám zaručuje absolutní soukromí.. Majitel neposkytuje ložní prádlo (pouze za popl. 80,- Kč/ks), žádá úhradu rekreačních poplatků, el. energie(energetická náročnost G. ) a kauci 1.500,- Kč, v zimě 2.500,- , silvestr 5.000,- , popl. za dřevo dohodou. Pes povolen. Po domluvě možnost stravování v penzionu Kamzík nebo možnost nákupu čerstvého pečiva(plná penze, polopenze, obědy). Parkování na vl. pozemku. Je možné využít autobusové spojení 150 m zastávka rekreační středisko Klepáčov, zastávka ČD 8 km Sobotín. Restaurace 150 m, potraviny 8 km, termální koupaliště 16 km, krytý bazén 18 km, koupání 16 km. Přezůvky s sebou.

Chata je situována v rekreační chatové oblasti u Klepáčovského potoka, u lesa, na místě mimo hlavní komunikaci s výhledem na hory a krajinu. Ke koupání slouží již zmíněné termální koupaliště. V místě jsou značené turistické, běžkařské i cykloturistické stezky. Lyžařský vlek je 3x v místě, nejbližší 80 m od chaty, Červenohorské sedlo (25 km).

Parametry nemovitosti

NázevChata k pronajmutí
Ložnice2 ložnice
MěstoKlepáčov okres Šumperk
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 11 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.