Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Sedloňov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sedloňov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sedloňov, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkySedloňov, Královéhradecký kraj

Sedloňov, Královéhradecký kraj

Pronájem Chaty Sedloňov v oblasti Orlické hory: 4 ložnice, max. 16 osob.chata za týden: celoročně 28.900kč. Dobrý den, Vítáme Vás na našich stránkách.

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem menší, ale útulné chaty v krásném prostředí Orlických hor obce Sedloňov. Chata prošla vnitřní rekonstrukcí, je přizpůsobena k celoročnímu obývání. Kapacita je 12 lůžek + 4 přistýlky. Vedle chaty jsme pro Vás vybudovali saunový domek. Uvnitř je finská sauna pro 7osob, odpočívárna a venkovní terasa. Hned vedle domku je ochlazovací káď. V prosinci roku 2019,nově instalována venkovní vířivka pro 5 osob!!! V místě se nachází restaurace, lyžařský vlek vzdálen cca 1km, běžecké tratě vedou přímo za chatou. Deštné 4km. V letních měsících jsou tu ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, houbaření a možnosti výletů do okolí. Ideální pro rodiny s dětmi.

Parametry nemovitosti

NázevCHATA U STUDÁNKY
Ložnice4 ložnice
MěstoSedloňov
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacitamax. 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.