Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Sněžné, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sněžné, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sněžné, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkySněžné, Královéhradecký kraj

Sněžné, Královéhradecký kraj

chalupa za týden: léto 24.000 Kč, zima 19.900 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Sněžné v Orlických horách v oblasti Orlické hory: 4 ložnice, celkem pro 1 až 16 osob.chalupa za týden: léto 24.000kč, zima 19.900kč. Nabízíme Vám novou, stylovou, nadstandardně vybavenou, roubenou rekreační chalupu se saunou a venkovním bazénem. Chalupa je vybavena stylovým nábytkem. Nachází se v nádherné přírodě na samotě u lesa, cca 800 m od obce Sněžné v Orl. horách v nadmořské výšce cca 650 m, s překrásným výhledem do okolí.

K dispozici je celý objekt (13 lůžek + 3 přistýlky), ve kterém je roubená sednice, kachlová kamna, dubové stoly s rohovou lavicí, stylový nábytek, postel, dále plně vybavená kuchyň, 2 x stylová koupelna se sprchovým koutem a WC, hala s posezením, 4 x pokoje se stylovým nábytkem + lůžka v podkroví (hambalka). Součástí chalupy je také kolárna, lyžárna, kryté venkovní posezení na besádce a pod pergolou, zahradní nábytek, houpačky a prolézačky pro děti, pískoviště, ohniště s posezením, dále posezení pod pergolou s grilem, volné prostranství - velký pozemek, okrasná zahrada, internet WiFi.

Parametry nemovitosti

NázevSněžné - chalupa Na Krahulci
Ložnice4 ložnice
MěstoSněžné v Orlických horách
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita1 až 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.