Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kadov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kadov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kadov, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKadov - Vrbno, Jihočeský kraj

Kadov - Vrbno, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Blatná - Vrbno v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, max. 8 osob.chata za týden: léto 22.900kč. Mohlo by to začínat jako pohádka: Na překrásném místě poblíž malé vesničky Vrbno, v malebné krajině nádherných Blatenských rybníků stojí hezký domeček... Skutečnost je však přesně taková. Jedná se o zděnou chatu o třech podlažích, postavenou v roce 1993 podle plánu známého architekta Ing. Františka Miláčka a velmi citlivě zasazenou do okolní krajiny včetně dvou kmenů borovic, prorůstajících střechou. Z chaty je překrásný výhled na louku, pole a rybník Velká Kuš, který je ve vzdálenosti cca 300m. Obrovský rybník nabízí fantastické koupání a od řady ostatních se liší svým písčitým dnem, (toto prakticky zcela vylučuje, alespoň pro nás, odporný dotyk vysoké vrstvy bahna). Břeh rybníka je relativně dlouho mělký, takže i cca 20 m od břehu je vhodný pro malé děti i neplavce. Velká louka před chatou patří k objektu. Za chatou je zatopený lom, ale ke koupání doporučujeme řadu jiných lomů v okolí (Blatná, Paštiky atd. )

V bezprostředním okolí je mnoho lesů vhodných k houbaření. Okolní krajina je ideální k cykloturistice, zvlněný terén mezi loukami, polemi, lesy a rybníky nabízí nádherné výhledy, včetně pohledů na Šumavské vrchy. K dispozici řada cyklotras různé obtížnosti(www. blatna. info). Pro automobilové nebo motocyklové `závodníky` je nedaleko Tchořovic (10km) oblíbená opuštěná letecká runway (vhodná k nacviku jízdních dovedností a ideální k bezpečnému  dosažení maximální možné rychlosti). Pro ty kteří nepreferují koupaní v rybníku je plavecký areál v Blatné - 5km (www. plavecakblatna. cz)

Parametry nemovitosti

NázevPronájem chaty
Ložnice3 ložnice
MěstoBlatná - Vrbno
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.