Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Nová Pec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Nová Pec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Nová Pec, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyNová Pec, Jihočeský kraj

Nová Pec, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Nová Pec v oblasti Šumava: 3 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chalupa za týden: léto 25.999kč, zima 19.999kč. Chalupa v samotném srdci Šumavy. Chalupa se nachází v třetí zóně Národního parku Šumava, ale zároveň do Nové Pece je to necelých 400 metrů. Toto klidné a bezpečné místo nabízí ideální přírodní infrakstrukturu pro veškeré outdoorové sporty. V překrásné přírodě Šumavského národního parku naleznete ideální podmínky pro sport i relaxaci po celý rok. Po celý podzim a zimu Vás bude zahřívat nový plněautomatizovaný ekologický kotel od rakouské firmy Okofen, kde si jednoduše nastavíte na displeji teplotu jakou požadujete a o nic víc se nestaráte.

Potok, tekoucí z Plešného jezera, protéká 5 metrů od chalupy a díky malému jezu uplně vybízí k rannímu ochlazení a k chvilkám relaxace při pozorování pstruhů v průzračné vodě. U Chalupy je ohniště s grilovacím kamenem, které se osvědčilo i při menších rodiných oslavách. Pro Vás, co toužíte i po společnosti, tak nevěste hlavu, je zde na jedné straně pannenský klid, ale přitom k první hospodě je to 300 metrů a nejbližší potraviny jsou 700 metrů od chalupy. Více informací o Nové Peci na [www. novapec. info] a o aktuálním počasí u nás na [www. novapec. cz]. Pro všechny aktivní lyžaře a snowboardisty je další důležitý odkaz [www. hochficht. at].

Parametry nemovitosti

NázevChalupa u Jezerního potoka
Ložnice3 ložnice
MěstoNová Pec
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.