Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Staré Hobzí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Staré Hobzí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Staré Hobzí, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyStaré Hobzí - Vnorovice, Jihočeský kraj

Staré Hobzí - Vnorovice, Jihočeský kraj

Pronájem Vily Staré Hobzí - Vnorovice v oblasti Jižní Čechy: 4 ložnice, max. 23 osob.za osobu za noc: léto 400kč, zima 385kč. Mlýn u splavu Dyje je vhodný pro rodinnou dovolenou, spřátelené rodiny, skupiny důchodců, studentů a pracovních kolektivů. Užije si každý kdo si chce odpočinout aktivně i pasivně.

Patrová budova v údolí u splavu Moravské Dyje, obklopená loukou a okolními lesy, nabízí pohodlné ubytování až pro 23 osob. Prožijete příjemnou dovolenou v klidu. Okolní krásná krajina tzv. Česká Kanada nabízí nedotčenou přírodu. Přes den výlety po okolí (Dačice, Telč, Slavonice, Jemnice, Landštejn, Roštejn, J. Hradec, N. Bystřice, Třeboň, aj. ). Aktivní využití času v místě a relaxace spojená s koupáním. Turistická stezka a cyklotrasa. Koupání je možné u budovy v bazénu Azuro 7,3x3,7 m hloubkou 1,2 m, Další atrakcí pro děti je trampolína 4,5 m, pingpongový stůl, stolní fotbálek pro 4 osoby, ohniště, možnost grilování, zastřešená terasa 50 m² se vstupem na louku, možnost posezení v Hospůdce... K dispozici je zdarma připojení k vysokorychlostnímu internetu v celé budově i mimo ní.

Parametry nemovitosti

NázevMlýn u splavu Dyje
Ložnice4 ložnice
MěstoStaré Hobzí - Vnorovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 23 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.