Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Staré Hobzí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Staré Hobzí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Staré Hobzí, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyStaré Hobzí - Vnorovice, Jihočeský kraj

Staré Hobzí - Vnorovice, Jihočeský kraj

za osobu za noc: léto 400 Kč, zima 385 Kč

Více informací


Pronájem Vily Staré Hobzí - Vnorovice v oblasti Jižní Čechy: 4 ložnice, max. 23 osob.za osobu za noc: léto 400kč, zima 385kč. Mlýn u splavu Dyje je vhodný pro rodinnou dovolenou, spřátelené rodiny, skupiny důchodců, studentů a pracovních kolektivů. Užije si každý kdo si chce odpočinout aktivně i pasivně.

Patrová budova v údolí u splavu Moravské Dyje, obklopená loukou a okolními lesy, nabízí pohodlné ubytování až pro 23 osob. Prožijete příjemnou dovolenou v klidu. Okolní krásná krajina tzv. Česká Kanada nabízí nedotčenou přírodu. Přes den výlety po okolí (Dačice, Telč, Slavonice, Jemnice, Landštejn, Roštejn, J. Hradec, N. Bystřice, Třeboň, aj. ). Aktivní využití času v místě a relaxace spojená s koupáním. Turistická stezka a cyklotrasa. Koupání je možné u budovy v bazénu Azuro 7,3x3,7 m hloubkou 1,2 m, Další atrakcí pro děti je trampolína 4,5 m, pingpongový stůl, stolní fotbálek pro 4 osoby, ohniště, možnost grilování, zastřešená terasa 50 m² se vstupem na louku, možnost posezení v Hospůdce... K dispozici je zdarma připojení k vysokorychlostnímu internetu v celé budově i mimo ní.

Parametry nemovitosti

NázevMlýn u splavu Dyje
Ložnice4 ložnice
MěstoStaré Hobzí - Vnorovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 23 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.