Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Sedloňov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sedloňov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Sedloňov, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkySedloňov, Královéhradecký kraj

Sedloňov, Královéhradecký kraj

Pronájem Chalupy Sedloňov v oblasti Orlické hory: 5 ložnic, max. 16 osob.chalupa za týden: léto 46.900kč, zima 27.900kč. Celoroční pobyty ve stylově zrekonstruované poloroubené chalupě s vyřívaným bazénem a vlastním rybníkem, ležící téměř na konci horské obce Sedloňov, asi 4 km od Deštné v O. h. V objektu je k dispozici 5 ložnic, obytná kuchyň vybavená kuchyňskou linkou, 2x kombinovaným sporákem, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, toustovačem, nádobím, velký selský stůl s lavicemi, 2x chladnička, 1x mraznička dále obývák se dvěma velkými sedacími soupravami, SMART TV, SAT, DVD, minisystém 50W, v celém objektu naomezené WIFI připojení na internet, dále v přízemí 1x koupelna s vanou,  WC, umyvadlem a pračkou, v podkroví 2x koupelna s WC, sprchovým koutem a umyvadlem, dále spíž, veranda, zastřešená terasa s posezením. Po dohodě je k dispozici chladící a stáčecí zařízení na sudové pivo. Za obytnou částí navazuje stodola - stůl na stolní tenis. Parkování pro šest vozů před chalupou na vlastním pozemku. Vytápění objektu je řešeno ústředním topením s TČ.

Na zahradě je nadzemní bazén 5,5m vyhřívaný tepelným čerpadlem, hřiště na volejbal/nohejbal, venkovní posezení, trampolína s ochrannou sítí - průměr 5 m, houpačky, skluzavka, houpací síť, zahradní nábytek, ohniště, přenosný zahradní gril, pískoviště. Kolem zahrady je vysázen 2,5 m vysoký živý plot, čímž je zajištěno dokonalé soukromí. Na pozemku vlastní rybník cca 500 m2 s okrasnou zahradou.

Parametry nemovitosti

NázevHorská chalupa KOČMÍD
Ložnice5 ložnic
MěstoSedloňov
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.