Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Liberk, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Liberk, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Liberk, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyLiberk - Rampuše, Královéhradecký kraj

Liberk - Rampuše, Královéhradecký kraj

chalupa za týden: léto 20.000 Kč, zima 16.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Rampuše v oblasti Orlické hory: 6 ložnic, celkem pro 8 až 19 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 16.000kč. Prostorná, luxusně zařízená rekreační chalupa v malebné podhorské vesničce Rampuše. Hosté mají k dispozici saunu, masážní bazén s vířivkou. Objekt má velkou prostornou halu, kde je možnost si zahrát šipky, kulečník, stolní tenis, poslouchat hudbu. Při špatném počasí si mohou děti hrát v plně vybavené herně. Od bazénu je možno vyjít na dřevěnou teresu, která zasahuje nad malý rybníček. Kolem chalupy je upravená okrasná zahrada a travnaté oplocené hřiště, kde je možné si zahrát volejbal, nohejbal, fotbal. Děti mají k dispozici zahradní domek se 2 skluzavkami, trampolínu s bezpečnostní ochrannou sítí, houpačku, pískoviště - 2x. IDEÁLNÍ SPORTOVNÍ a RELAXAČNÍ VYŽITÍ PRO DOSPĚLÉ A RODINY S DĚTMI!

Chata se nachází poblíž běžeckých tratí a cyklistických tras. Nově je otevřena sjezdovka ve Zdobnici, která je vzdálena pouhé 3 km od chalupy.

Parametry nemovitosti

NázevU Kohouta
Ložnice6 ložnic
MěstoRampuše
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita8 až 19 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.