Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyVítkovice v Krkonoších, Liberecký kraj

Vítkovice v Krkonoších, Liberecký krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 3,2 m²
Cena7 850 000 KčUšetříte 340 000 Kč8 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 291 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pohádkový horský rodinný apartmán s vlastní předzahrádkou.

Nabízíme na prodej úplně nový plně zařízený apartmán o velikosti 63 m2 typu 2+kk pro 4 osoby s předzahrádkou o velikosti 41,5 m2, s parkovacím stáním a sklepem.

Apartmán má samostatný vchod a je umístněný na přízemí rezidenčního projektu Yasmin Apartments s pouze 28 jednotkami.

Do apartmánu se vchází přes vstupní předsíň s úložní sestavou skříň. Na spaní je k dispozici manželská postel v ložnici a pohodlná rozkládací pohovka v obývacím pokoji. Nachází se tady i plnohodnotně vybavená kuchyň. V koupelně s podlahovým topením najdete sprchovací kout, umývadlo, WC, dva radiátory a přípravu na pračku. Na uložení věcí slouží samostatný šatník. V apartmánu je nainstalovaný zabezpečovací systém i wifi router. Apartmán se prodává kompletně zařízený, připravený na užívaní.

K apartmánu patří oddělená terasa s předzahrádkou (spolu 41,5 m2), vyhrazené parkovací stání, které je hned vedle - žádné daleké nošení věcí. A sklep o velikosti 3,2 m2 se nachází v hlavní budově objektu.

V rezidenčním projektu se ještě připravuje relaxační zázemí se saunou. Objekt je udržován domovníkem. Možností krátkodobého pronájmu apartmánu jsou prostřednictvím správce objektu nebo i jiného poskytovatele.

Yasmin apartments je umístněný v obci Vítkovice v Krkonošském národním parku přímo uprostřed lesu nad pstruhovým potokem. Kolaudace přeběhla v lednu 2023.

V blízkosti (5 minut pěšky) najdete Aldrov Resort, ve kterém je nově otevřena restaurace Aldrovka restaurant i wellness s bazénem. Další restaurace v okolí jsou např. Aroma Aldrov nebo Chata Tereza.

Ski areál Aldrov je 7 minut chůze, Snowpark Burton Freestyle Area 5 minut chůze. Lyžařský areál Aldrov leží v nadmořské výšce 733 m n.m. a lyžaři si zde mohou vybrat jednu ze 4 sjezdových tratí - 3 se nacházejí na lanové dráze nazvané Prezidentský expres a jedna na vleku Jizerka. Snowpark Burton Freestyle Area ve Vítkovicích v Krkonoších patří mezi největší snowparky v ČR.

Ski Areal Špindlerův Mlýn - Horní Mísečky se nachází 12 minut cesty autem.

Cyklostezky jsou pár metrů od Yasmin apartments. Pro horskou cykloturistiku je v Krkonoších připraveno 27 cyklotras a cyklostezek. Hlavní cyklotrasou je Jizersko - krkonošská magistrála, která spojuje Harrachov a Žacléř.

V blízkosti areálu se nachází upravované běžecké tratě a okruhy, které dále navazují například na Krkonošskou magistrálu.

Nabídka turistických tras všech obtížností je v Krkonoších neuvěřitelně široká. Z Vítkovic se můžete např. vydat ke ski areálu Vurmovka, pokračovat k osadě Rezek a přes úbočí Vlčího hřebenu až na Dvoračky. Následuje klesání do Kotelních jam, odkud se můžete vydat po Krakonošově cestě dál na Horní Mísečky.

Cena: 7.850.000 CZK

Fairy-tale mountain family holiday apartment with a front garden.

We offer for sale a brand new family holiday apartment of 63 m2, 2+kk type, for 4 people, with a front garden of 41.5 m2, with a parking space and a cellar. The apartment has a separate entrance and is located on the ground floor of the Yasmin Apartments residential project with only 28 units.

The apartment is entered through a separate hall. There is a fully equipped kitchen; a double bed in the bedroom and a comfortable sofa bed in the living room; a shower, washbasin, toilet, two radiators and preparation for installing a washing machine in the bathroom with underfloor heating. A separate walk-in closet is used for storing things. The apartment has a security system and a Wi-Fi router. The apartment is sold fully furnished, ready to use.

The apartment includes a separate terrace with a front garden (41.5 m2 in total), a reserved parking space which is really close – so you do not have to carry anything far. A cellar of 3.2 m2 is located in the main building.

Relaxation facilities with a sauna are prepared in the project building. The building is maintained by a caretaker. Short-term apartment rentals are possible through the property manager or another provider.

The Yasmin Apartments are located in the municipality of Vítkovice in the Krkonoše National Park right in the middle of the forest above the trout stream.

There is the Aldrov Resort nearby (5 minutes on foot) which has a newly opened Aldrovka Restaurant and a wellness area with a swimming pool. Other restaurants in the area include Aroma Aldrov or Chata Tereza.

The Aldrov Ski Resort is a 7-minute walk away, Snowpark Burton Freestyle Area is a 5-minute walk away. The Aldrov Ski Resort is located at an altitude of 733 metres above sea level and skiers can choose from 4 ski slopes – 3 of them are located on a ski lift called Prezidentský expres (Presidential Express) and one on the Jizerka ski tow. The Snowpark Burton Freestyle Area in Vítkovice in the Krkonoše Mountains is one of the largest snow parks in the Czech Republic.

The Špindlerův Mlýn Ski Resort – Horní Mísečky is a 10-minute drive away.

Bike trails are a few metres from the Yasmin Apartments. There are 27 bike trails for mountain biking in the Krkonoše Mountains. The main cycle route is the Jizersko-krkonošská magistrála (Main Jizera-Krkonoše Mountains Ski Trail) connecting Harrachov and Žacléř.

There are well-tended cross-country trails and circuits which further connect to, for example, the Krkonošská magistrála (Main Krkonoše Ski Trail).

The offer of hiking trails of all difficulty levels is incredibly wide in the Krkonoše Mountains.

Price: 7.850.000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu774475
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 9. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 1 minuta autem
Sklep 3,2 m²
Předzahrádka 41 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVítkovice, škola
🚶 479 m (6 min)
PoštaVítkovice v Krkonoších
🚶 552 m (7 min)
Obchod
🚘 2 752 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 11 630 m (15 min)
RestauraceAldrov
🚶 640 m (8 min)
LékárnaKrakonošova lékárna
🚘 10 040 m (19 min)
ŠkolaKrkonošská ZŠ a MŠ Vítkovice
🚶 514 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 5 135 m (10 min)
Sportoviště
🚘 4 689 m (9 min)
Hřiště
🚘 3 434 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.