Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyWiedermannova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Wiedermannova, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž • Balkón 3 m² • Sklep 3 m²
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji hezký světlý byt v Praze 13 ve Wiedermannově ulici přímo od majitele Jedná se o byt o podlahové ploše 47 m2 s dispozicí s balkonem a hezkým výhledem na park. Bytová jednotka se nachází v šestém NP perfektně udržovaného cihlového domu, ve kterém jsou dva výtahy a kvalitní eurookna.

V této slepé ulici jsou jenom tři domy a je situovaná mezi nebytovými domy a parkem, což zajišťuje velmi klidné prostředí. Blízkost Central Parku je ideální pro lidi s dětmi, psy nebo sportovce.Na podlahách je plovoucí podlaha, v kuchyni, chodbě a na WC je dlažba. Všechno je ve velmi dobrém udržovaném stavu. 

Byt nabízí možnost dispozičních úprav, aktuálně je zde prostorná vstupní chodba, obývací pokoj s odděleným kuchyňským koutem a balkonem, ložnice, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Na chodbě jsou dvě velké vestavěné skříně a další je v ložnici. Vytápění ústřední, možnost vysokorychlostního internetu a TV. K bytu náleží i prostorná sklepní kóje a vnitřní parkovací stání v zakladači.

Lokalita Wiedermannove ulice má výbornou dostupnost do všech částí města, zastávka metra Hůrka linii B je 7 minut chůze, vedle jsou dvě zastávky autobusu.  Současně však ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě obklopené zelení, v těsné blízkostí i Prokopského údolí. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost potřebnou pro každodenní život, vedle domů je Kaufland pro denní nákupy. 

Jedná se rovněž o skvělou investiční příležitost, byty v této lokalitě jsou velmi žádané nájemníky kvůli blízkosti kanceláři na stanicích metra Nové Butovice, Jinonice a Stodůlky.  Byt je v osobním vlastnictví. 

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro další informace a dohodnutí termínu prohlídky.

Bright and airy apartment for sale in Prague 13 in Wiedermannova Street directly from the owner. An apartment is 47 m2 with a balcony and a nice view of the park. The apartment unit is located on the sixth floor of a perfectly maintained brick building, which has two elevators and quality windows. There are only three houses in this cul-de-sac and it is situated between non-residential buildings and a park, which ensures a very peaceful environment.

Proximity to Central Park is ideal for people with children, dogs or those who do sports in their free time. The floors have laminated flooring, the kitchen, hallway and toilet have tiles. Everything is in very good maintained condition.

The apartment offers the possibility of layout adjustments, currently there is a spacious entrance hall, living room with separate kitchenette and balcony, bedroom, bathroom with a bathtub and separate toilet. There are two large built-in wardrobes in the hallway and another one in the bedroom. Central heating, possibility of high-speed internet and TV. The apartment also includes a spacious cell in the storage room and an internal parking space.

The location of Wiedermannova street offers excellent accessibility to all parts of the city. Hůrka subway stop on line B is a 7-minute walk away, and there are two bus stops nearby. At the same time, however, in a very quiet and sought-after location surrounded by greenery, in close proximity to the Prokop Valley.

The location offers all the civic amenities needed for everyday life, next to the houses there is a Kaufland for daily shopping. This is also a great investment opportunity, apartments in this location are in high demand by tenants due to the proximity of the office at the Nové Butovice, Jinonice and Stodůlky metro stations. The flat is in private ownership.

Don't miss this unique opportunity and contact us for more information and to arrange a viewing date.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu775761
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží6
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
Garáž
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 3 m²
Předzahrádka 1 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKodymova
🚶 344 m (4 min)
PoštaPraha 58
🚶 729 m (9 min)
ObchodKaufland
🚶 279 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 694 m (8 min)
RestauracePizza Mija
🚶 682 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚶 249 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Jaroslava Heyrovského
🚶 662 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Rosnička
🚶 777 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 107 m (2 min)
Hřiště
🚶 508 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.