Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyLipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

chata za týden: léto 16.990 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Lipno nad Vltavou - Kobylnice v oblasti Šumava: 2 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chata za týden: léto 16.990kč. Nabízíme k pronájmu chatu na Lipně, konkrétně v části Kobylnice. Tato část se nachází poblíž obce Lipno nad Vltavou. Lokalita je ideální pro veškerý druh rekreace. Nachází se zhruba 500 metrů od jezera a cyklostezky. Naše chata nabízí nádherný výhled na jezero a hory. Chata má plně vybavenou kuchyň, obývací pokoj, koupelnu, dvě ložnice, předsíň a venkovní terasu.

Co se týče vybavení chaty, nabízí bezplatné připojení k wifi, SMART televizi, dále kuchyň s troubou, sporákem, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí, atd. V jedné ložnici naleznete manželskou postel a ve druhé ložnici dvě jednolůžkové postele a v případě potřeby je možné využít rozkládací pohovku v obývacím pokoji. Na venkovní terase naleznete gril s posezením. K dispozici jsou 2 bezplatná parkovací místa přímo na pozemku.

Parametry nemovitosti

NázevChata Kobylnice Lipno
Ložnice2 ložnice
MěstoLipno nad Vltavou - Kobylnice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.