Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vlkov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vlkov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vlkov, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyVlkov nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Vlkov nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Vlkov nad Lužnicí v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, max. 6 osob.chalupa za týden: celoročně 21.000kč. Chalupa s uzavřeným slunným zavlažovaným dvorem ve Vlkově nad Lužnicí, nové ložnice, nová kuchyně, nová koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Druhá toaleta pro hosty. Sauna a druhá koupelna. Nová smart TV s Neflixem, nová pračka, nová myčka, nová lednice... inspirovaná seriálem “Vyprávěj", chalupa je pro 6 osob, (dvě ložnice - jedna “rodičovská” s velkou manželskou postelí 2x2m, druhá “dětská” se dvěma postelemi 1,4x2m (já měl tak velikou 1.manželskou, pohodlně se na ní vyspí dva lidé, což je i častá praxe na Chatě U Faflíka, nechce - li se hostům rozkládat gauč) a rozkládacím gaučem v obývacím pokoji 1,8x2m.

S moderní koupelnou, kuchyní s pračkou, myčkou, lednicí s mrazákem, varnou deskou, troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, toustovačem, topinkovaček a Nespresso kávovarem........ nádobím atd…

Parametry nemovitosti

NázevU Faflíka Chalupa - Vyprávěj
Ložnice2 ložnice
MěstoVlkov nad Lužnicí
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacitamax. 6 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.