Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Kněždub, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kněždub, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kněždub, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKněždub, Jihomoravský kraj

Kněždub, Jihomoravský kraj

chata za týden: léto 20.000 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Kněždub v oblasti Jižní Morava: 3 ložnice, max. 9 osob.chata za týden: léto 20.000kč. Zrekonstruovaná chata pro 9 osob se nachází v oblasti Bílých Karpat v katastru obce Kněždub v blízkosti Strážnice. Objekt je patrový s krytým venkovním posezením ohništěm i grilem a ruskými kuželkami. Vybavení chaty nejlépe přiblíží přiložené fotografie.

Chata je obklopena lesem, za kterým se rozprostírají bělokarpatské louky národní přírodní rezervace ČERTORYJE - VOJŠICKÉ LOUKY. Zdejší louky jsou domovem mnoha chráněných druhů rostlin např. orchidejí i živočichů, které zpestřují solitérní stromy. Centrem této oblíbené rekreační oblasti je areál přírodního koupaliště Lučina, které nabízí travnaté pláže s postupným vchodem do vody pro děti nebo po schodech, a také možnosti občerstvení v restauraci nebo ve stáncích s občerstvením.

Parametry nemovitosti

NázevChata Pod loukami
Ložnice3 ložnice
MěstoKněždub
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 9 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.