Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 3+1 88 m², Dominikánské náměstí, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 88 m², Dominikánské náměstí, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 88 m², Dominikánské náměstí, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 88 m², Dominikánské náměstí, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 88 m², Dominikánské náměstí, Brno, Jihomoravský kraj

Pronájem bytu 3+1 • 88 m²Dominikánské náměstí, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Dominikánské náměstí, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné6 995 Kč

+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce7 995 Kč


Ponúkame k prenájmu LUŽKO PRO HOLKU v byte 3+1 na ul. Dominikánské náměstí, priamo v historickom centre Brna. Jedná sa o jednu z najviac lukreatívnych adres v Brne. Cena lužka 7995 Kč.

Byt je čerstvo po rekonštrukcii vrátane nového nábytku. Celkom sú v byte 3 pokoje s 2 lůžkami. Jedna sa o komplet zariadený byt. V byte sa nachádza komplet vybavená kuchyňa - sporák, mikrovlnná trouba, umývačka nádobí, lednice, pračka, postele, skrine, písacie stoly. Byt sa nachádza v 4.patre - v budove je výtah.

Poloha bytu je ideálna. Byt sa nachádza v blízkosti mnoho oceňovaných reštaurácií a barov. V blízkosti bytu taktiež nájdete potraviny, lekárne a mnoho ďalších obchodov, či už s oblečením alebo drogériou. Na všetko, na čo si len spomeniete máte len na pár krokov od bytu. V blízkosti bytu je aj nákupné centrum, v ktorom nájdete aj multikino.

Priamo na náměstí, na ktorom byt leží, nájdete viacero historických pamiatok, ktoré stojí za to zhliadnúť. Napr. Kostol sv. Jakuba, Starú radnicu alebo jedna z najzáujímavejších a najnavštevovanejších pamiatok v Brne Katedrála sv. Petra a Pavla

We offer for rent LOVELY/ROOM in apartment 3+1 on ul. Dominikánské náměstí, right in the historical center of Brno. This is one of the most lucrative addresses in Brno.

The apartment is freshly renovated including new furniture. In total there are 3 rooms with 2 beds in the apartment. It is a fully furnished apartment. The apartment has a washing machine, stove, microwave, dishwasher, fridge, beds, wardrobes, desks, fully equipped kitchen. The apartment is located on the 4th floor.

The location of the apartment is ideal. The apartment is close to many award-winning restaurants and bars. Near the apartment you will also find grocery stores, pharmacies and many other shops, whether clothing or drugstore. Everything you can think of is just a few steps away from the apartment. There is also a shopping mall close to the apartment, where you will also find a multiplex cinema.

Right on the square where the apartment is located, you will find a number of historical monuments that are worth checking out. For example, the Church of St. James, the Old Town Hall or one of the most interesting and most visited monuments in Brno, the Cathedral of Sts. Peter and Paul

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu783568
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha88
VybavenoVybaveno
StavDobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 2 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Svobody
🚶 260 m (3 min)
PoštaBrno 10
🚶 172 m (2 min)
ObchodLidl
🚶 89 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 153 m (2 min)
RestauraceCafé Rudolf
🚶 46 m (1 min)
LékárnaLékárna V domě U červeného raka
🚶 186 m (2 min)
ŠkolaZŠ Husova 17
🚶 335 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Zdislava
🚶 533 m (6 min)
SportovištěCity Gym
🚶 472 m (6 min)
Hřiště
🚶 778 m (9 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.