Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyPodhradí nad Dyjí, Jihomoravský kraj

Podhradí nad Dyjí, Jihomoravský kraj

chata za týden: léto 14.000 Kč, zima 12.000 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Podhradí nad Dyjí v oblasti Jižní Morava: 3 ložnice, max. 7 osob.chata za týden: léto 14.000kč, zima 12.000kč. Chata Standa se nachází přímo u řeky Dyje v malé obci Podhradí nad Dyjí kousek od Vranovské přehrady v okrese Znojmo. Chata je vhodná pro rybáře a jejich rodiny, kteří rádi chytají ryby v blízkosti ubytování, nebo pro spřátelené rodiny. Podhradí - vtoková část VN Vranov /říční charakter, šířka řeky cca 50 m.

Chata leží na soukromém pozemku s výhledem na řeku. Před chatou je travnatá zahrada s venkovním posezením pod pergolou s přenosným grilem. Pozemek je částečně oplocený, parkování vozidel před chatou. Užije si každý, kdo si chce odpočinout aktivně i pasivně. Obklopeni překrásnou přírodou a malebným prostředím najdete v naší chatě dokonalý prostor pro odpočinek a načerpání nových sil. Okolní příroda láká k procházkám po okolí, houbaření, nebo k cykloturistice. V obci se nachází zřícenina hradu Frejnštejn, která patří k dalším památkám v okolí např. zámek v Uherčicích a hrad Bítov. Podhradí nad Dyjí nabízí mnoho možností pro skvělé výlety a zážitky v přírodě i historii. Přijďte a objevte tento malebný koutek České republiky plný kouzla a krásy!

Parametry nemovitosti

NázevChata Standa
Ložnice3 ložnice
MěstoPodhradí nad Dyjí
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 7 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.