Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 769 m² bez realitkyŘehenice - Malešín, Středočeský kraj

Řehenice - Malešín, Středočeský krajČástečně vybaveno • Terasa 6 m²
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímí vlastníci nabízíme kompletně zrekonstruovanou chatu v rekreační oblasti Řehenice u Pyšel, 25 minut dojezdu z Prahy. Chatu jsme původně rekonstruovali pro sebe, nicméně naše cestovatelské srdce nám nedovolí zůstat na jednom místě, a proto jsme se rozhodli chatu prodat. I text toho inzerátu píšeme ze zahraničí.

Chata nabízí celodenní sluneční svit, má dvě patra, která dohromady poskytují přibližně 50m2 užitné plochy. V přízemí můžete navíc využít 11m2 technické místnosti/sklepa. Pozemek pod chatou i okolo ní (38+769m2) je pronajatý na dobu neurčitou od soukromých vlastníků. Vše je smluvně podloženo. Pozemek je veden jako „les“ a pro zájemce s obavou ohledně přístupu - majitelé Vám nemůžou ze zákona bránit v přístupu nebo užívání chaty (Podle § 19 Lesního zákona (289/1995 Sb.). S tímto jsme do pronájmu před třemi lety „šli“. Stejně taky výše nájmu za pozemek - musí ze zákona odpovídat ceně obvyklé. Chata je řádně zapsaná v katastru nemovitostí, má své číslo evidenční a nelze ji „nechat odstranit“, jak by si mohla leckdy myslet laická veřejnost. Neboli chata je spíše břemenem pro vlastníka pozemku než naopak. Díky tomu, že k prodejní ceně není nutné počítat ještě pozemek, je její koupě dostupnější.

Objekt má kompletně novou plechovou střechu, která je zcela bezúdržbová. Ta je v podkroví odizolována 20 cm minerální vatou, která chrání obytné místnosti před únikem tepla. Fasáda domu prošla celkovou revitalizací. V horním patře je obalena 10 cm minerální vatou s větranou mezerou a novými palubkami. Vnitřní stěny chaty jsou chráněny 6 cm vatou a novými palubkami. Přízemí je izolováno 10 cm polystyrenem včetně moderní silikonové fasádní omítky - omyjete ji pohodlně „vapkou“.

Ženy ocení uklidňující výhled do okolních stromů, který si budou užívat při vaření v bohatě vybavené kuchyni. Ta byla zhotovena profesionálním truhlářem na míru a zahrnuje automatickou myčku, kombinovanou chladničku, horkovzdušnou troubu a indukční varnou deskou, kterou můžete bezpečně využívat i s Vašimi dětmi.

Do chaty je kompletně zavedena nová, třífázová (3x25A) elektřina - vše v mědi. Můžete mít tedy zapnutou rychlovarnou konvici, mikrovlnku, vařit i prát a pojistky nebudou vypadávat. Na elektřinu je vyhotovena revize.

Po probuzení se můžete protáhnout v soukromí na terase, ze které můžete naslouchat probouzející se přírodě. Nejen digitální nomády potěší již zavedený bezdrátových internet, včetně kamerového systému, který se bude starat o bezpečnost objektu po dobu Vaší nepřítomnosti.

Teplo chatě dodávají dvoje krbová kamna, která Vám přirozeným teplem zpříjemní dlouhé zimní večery. 120l bojler zajistí dostatek teplé vody pro chod čtyřčlenné rodiny a vlastní vrt zajistí její dostupnost po celý rok.

Přízemí nabídne, kromě kompletně nové koupelny a WC, i menší kuchyňku, která může poskytnout útočiště pro večerní popíjení dobrého vína bez vyrušování dětí spících v horním patře.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu786198
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha769
Dostupné od23. 8. 2023
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 6 m²
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPyšely, Hotel Doly
🚘 952 m (3 min)
PoštaPyšely
🚘 3 147 m (6 min)
ObchodK+K
🚘 6 058 m (10 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 12 231 m (18 min)
RestauraceVe Mlejně
🚘 3 421 m (6 min)
Lékárna
🚘 5 736 m (10 min)
ŠkolaZS Čerčany
🚘 6 218 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 456 m (5 min)
SportovištěSK Dařbož
🚘 5 840 m (9 min)
Hřiště
🚘 5 237 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.