Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Brloh, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brloh, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brloh, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyBrloh - Jaronín, Jihočeský kraj

Brloh - Jaronín, Jihočeský kraj

chalupa za týden: léto 59.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Brloh v oblasti Jižní Čechy: 6 ložnic, max. 21 osob.chalupa za týden: léto 59.000kč. Komfortní ubytování v historickém objektu uprostřed nádherné přírody. Klid, překrásná příroda, čisté ovzduší a komfort nově zrekonstruované historické stavby, to vše nabízí schwarzenberská lesovna Jaronín. Nově též soukromá obora s jeleny bezprostředně navazující na areál myslivny.

Původní historická budova, jež se pro svou výjimečnost stala památkově chráněným objektem, se rozkládá v nadmořské výšce 700 m na jihovýchodním svahu s kouzelným výhledem do okolí, jemuž dominuje vrchol Kleť. Lesovna je zasazena do malebné přírody centrální zóny chráněné krajinné oblasti Blanský les. Objekt disponuje vlastním uzavřeným dvorem o rozloze 400 m2,soukromým jezírkem a souborem přilehlých pozemků. Překrásná je původní architektura a výzdoba se zachováním plně funkčních dobových kachlových kamen. V lesovně naleznete i saunu, nové koupelny a především velkorysé prostory s vysokými stropy.

Parametry nemovitosti

NázevSchwarzenberská myslivna Jaronín
Ložnice6 ložnic
MěstoBrloh
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacitamax. 21 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.