Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Brloh, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brloh, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brloh, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyBrloh - Jaronín, Jihočeský kraj

Brloh - Jaronín, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Brloh v oblasti Jižní Čechy: 6 ložnic, max. 21 osob.chalupa za týden: léto 59.000kč. Komfortní ubytování v historickém objektu uprostřed nádherné přírody. Klid, překrásná příroda, čisté ovzduší a komfort nově zrekonstruované historické stavby, to vše nabízí schwarzenberská lesovna Jaronín. Nově též soukromá obora s jeleny bezprostředně navazující na areál myslivny.

Původní historická budova, jež se pro svou výjimečnost stala památkově chráněným objektem, se rozkládá v nadmořské výšce 700 m na jihovýchodním svahu s kouzelným výhledem do okolí, jemuž dominuje vrchol Kleť. Lesovna je zasazena do malebné přírody centrální zóny chráněné krajinné oblasti Blanský les. Objekt disponuje vlastním uzavřeným dvorem o rozloze 400 m2,soukromým jezírkem a souborem přilehlých pozemků. Překrásná je původní architektura a výzdoba se zachováním plně funkčních dobových kachlových kamen. V lesovně naleznete i saunu, nové koupelny a především velkorysé prostory s vysokými stropy.

Parametry nemovitosti

NázevSchwarzenberská myslivna Jaronín
Ložnice6 ložnic
MěstoBrloh
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacitamax. 21 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.