Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Ptení, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Ptení, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Ptení, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyPtení, Olomoucký kraj

Ptení, Olomoucký kraj

Pronájem Chalupy Ptenský Dvorek v oblasti Jižní Morava: 2 ložnice, max. 6 osob.chalupa za týden: léto 10.500kč, zima 7.500kč. Ubytovaní v nově rekonstruované chaloupce ve vesnici obklopené lesy ve Ptenském Dvorku. Vesnice leží na hranici Hané a Drahanské vrchoviny. Na své si přijdou milovnici turistiky, cykloturistiky a houbařeni. V dojezdové vzdálenosti je možné v zimě navštívit SKi areál Kladky. Ubytovaní je vhodné jak pro romanticky wellness, tak pobyt s dětmi. Na zahradě se nachází bazén, trampolína, ohniště s posezením a dětský domek s obchůdkem, kuchyňkou, skluzavkou a pískovištěm. U chaloupky je prostorná pergola s TV, krbem a vířivým wellness sudem. V chaloupce je plně vybavena stylová kuchyň s myčkou a vším co je potřeba. Obývací pokoj s krbem, rozkládací sedačkou, jídelním stolem, malý dětsky koutek a TV (Voyo). Malý pokoj s dvěmi postelemi a TV na pohádky. V koupelně se nachází sprchový kout a rohová vana vhodná pro romanticky relax ve dvou. Technická místnost s pračkou, WC je řešeno samostatně. V podkroví se nachází krásna ložnice s velkou postelí a s vyhlídkou na zahradu.

Pokud budete chtít využít i náš wellness Vířivý sud tak je doplatek 1500kč a můžete jej využít neomezeně. Máme sousedy, ale vše je udělané tak, aby bylo zajištěno maximální soukromí a na zahradu s pergolou vidět nejde... jen je společný vjezd ale parkování je jen vaše... soused jen projede a na pergolu ani zahradu vůbec nevidí. Jinak kdyby jste ho úplnou náhodou zahlédli tak stojí za to se jej zeptat zda by jste se nemohli projet na loďce nebo si u něj zachytat ryby, má totiž za domem nádherný rybník.

Parametry nemovitosti

NázevChaloupka na Dvorku
Ložnice2 ložnice
MěstoPtenský Dvorek
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 6 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.